Inter Miami CF:

MLS-säsongen sparkar i gång på nytt. Inter Miami missade slutspel i fjol, men var med sin stjärnspäckade trupp ett av de mest omtalade lagen under fjolårssäsongen där man stod för en rejäl uppryckning under sluttampen av säsongen, som så när räckte till slutspel innan formen dalade i takt med storstjärnan Lionel Messis skadebekymmer. Inter Miami vann även Ligacupen, samt tog sig till final i US Open.

Laget tränas av den forne Barcelona-tränaren och argentinske förbundskaptenen Gerardo ”Tata” Martino och The Herons utpekas till spelbolagens förhandsfavorit inför den nya säsongen. Det är inte konstigt med en trupp innehållande spelare som Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba och DeAndre Yedlin. Inför säsongen har The Herons även adderat ytterligare stjärnglans med Barcelonahistorik i form av Luis Suárez, som sin ålder till trots gjorde 17 baljor för Gremio i fjol. Dessutom har man adderat Julian Gressel, från MLS Cup-vinnarna Columbus Crew, samt Nicolas Freire. På skadelistan finner vi namn som Sergey Kryvtsov, Facundo Farias och Benjamin Cremaschi.

Real Salt Lake:

Gjorde en fin säsong i fjol när man för tredje året i följd tog sig till slutspel efter att ha slutat femma i Western Conference. Det blev dock respass direkt i första slutspelsrundan, när Real Salt Lake föll mot Houston Dynamo.

RSL är förstås inte alls ett lika namnkunnigt lag på papper, men det finns MLS-kvalitet i spelare som Cristian Arango, som kom in halvvägs under fjolårssäsongen från Pachuca och adderade ytterligare en dimension till Salt Lakes anfallsspel. Sedan fjolårssäsongen har man adderat Fidel Barajas, fjolårets Young Player of the Year i MLS, samt Matt Crooks från Middlesbrough, samtidigt som anfallsveteranen Damir Kreilach lämnat för Vancouver Whitecaps och lagets bästa målskytt under fjolåret, Jefferson Savarino, har lämnat för Botafogo.

Mittfältaren Pablo Ruíz är borta med en knäskada, och missar de inledande veckorna av säsongen.

Börjar Messi MLS-säsongen med seger?

Oddsen på den raka ettan har dalat de senaste dagarna, men Inter Miami att vinna & Över 2.5 mål finns till 2,13 hos Pinnacle . I fjol släppte Real Salt Lake in flest mål av alla lag som tog sig till slutspel i Western Conference och RSL var målglada på bortaplan, där de stod upp bra, i fjol.
This is the stats tab
This is the post tip