Inter Miami:

Lionel Messis Inter Miami är fortsatt pressat att plocka poäng på löpande band om det ska bli något slutspel i MLS. Senast, i lördags natt, blev det en tung förlust bota mot Atlanta United i en målrik tillställning som slutade 5-2 till hemmalaget efter att Leonardo Campana gjort båda Inter Miamis mål.

Förlusten innebär att Inter Miami är tillbaka på nästjumbopositionen i den östra konferensen med sju poäng – och två matcher till godo – upp till DC United på den sista playoff-platsen. Det är med andra ord alltjämt möjligt med slutspel, men då krävs det trepoängare – särskilt mot jumbon Toronto på hemmaplan.

Tata Martino fick klara sig utan Lionel Messi senast, efter att veteranen ådragit sig en smäll under landslagsuppehållet, vilket förstås är ett blytungt avbräck. Messi har tränat under tisdagen och ser ut att komma till spel i den här viktiga matchen.

Toronto FC:

Terry Dunfields Toronto har en riktigt tuff säsong och är sist i MLS östra konferens. Toronto har bara mäktat med fyra segrar under hela säsongen och har förlorat hela nio av de tio senaste matcherna. Minst sagt tufft utgångsläge när man tar sig an ett högmotiverat Inter Miami på bortaplan.

Toronto vann förvisso senast lagen möttes, 2-0 på hemmaplan, men Inter Miami är starka hemma på DRV PNK Stadium med sju raka matcher utan förlust. Dunfield saknar en rad spelare under slutfasen av säsongen, däribland Prince Osei Owusu, Sean Johnson, Cassius Mailula som är långtidsskadade och trion Greg Ranjitsingh, Adama Diomande och Cristian Gutierrez ser inte heller att komma till spel här.

Inter Miami vinner mot formsvagt Toronto

Inter Miami är piskat att vinna bottenmötet mot formsvaga jumbon Toronto, som ännu inte vunnit en enda bortamatch den här säsongen och som förlorat nio av de tio senaste matcherna. Messi ser ut att vara redo att återvända till startelvan och då ska bara slutspelsjagande Inter Miami vinna det här. Inter Miami -1.5 finns till 1,93 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip