Coppa Italia bjuder på en riktig höjdare på onsdagen, Inter-Napoli.
Mitt speltips: Under 2,5 mål.
1.93 hos Bethard , 10bet , SpeedyBet eller FastBet .

Semifinalerna i italienska cupen avgörs i dubbelmöte, så de här båda ska upp mot varandra igen i början av mars. Det gör såklart att vi bara är i halvtid när den här matchen spelats klart, vilket gör att förstarundan i semifinalerna ofta är rätt tajta och målsnåla historier. Viktigast för bägge lagen är att inte ge bort något i onödan och se till att det lever in i returen.

Hemmalaget Inter har ligans bästa defensiv och det är väl knappast någon hemlighet att Conte är en skicklig taktiker som är bra på att organisera sitt lag. Frågetecknen rör väl kanske snarare om de över tid är bra nog att bryta ner lagen de ska köra över. Det här vet ju såklart Napoli om, så utgår från att de, till skillnad från hemmamötet i ligan, ser till att göra det lite svårt för Inter genom att inte ge bort vassa kontringslägen.

Inter kommer också från en rejäl urladdning mot Milan på söndagskvällen och har en viktig ligamatch mot Lazio kommande helg, så inte omöjligt att en sån som Lukaku vilas. Martínez (avstängd mot Milan) och Eriksen (inhoppare mot Milan) lär vara start-aktuella dock.

Napoli kommer från en ytterst jobbig 3-2-förlust hemma mot Lecce. Fick till den matchen tillbaka Koulibaly efter två månaders skadefrånvaro, men det hjälpte föga. Defensiven såg virrig värre ut och förlusten var inte orimlig. Räknar med att Gattuso vill samla laget här och att prio ligger på att täta till defensiven här. Att K2 är tillbaka är såklart jättebra för defensiven på sikt.

Vid rätt förutsättningar skulle en match mellan de här lagen kunna sluta 4-2 åt valfritt håll. Men just idag, med tanke på förutsättningarna som råder i cupen + tajt matchande, tror jag inte vi får se en sprakande urladdning. Underspelet känns som en utmärkt startpositon som det kommer gå att sälja av om matchen öppnar upp sig.

This is the stats tab
This is the post tip