Det utlovas målgaranti när två av Italiens målgladaste gäng ställs mot varandra då Inter tar emot Napoli i Serie A. Inter har gjort flest mål av alla i ligan, nämligen 29 baljor medan Napoli har lyckats komma upp i 26 stycken efter bara 11 omgångar. Fint! Det är också ett toppmöte mellan tabelltvåan och tabelltrean så mycket prestige står på spel. Båda lagen har segrar i ryggen, där de båda också släppte in mål - något jag tror också kommer att ske i denna match, där jag förväntar mig en målfest.

Efter att ha åkt ur Champions League och legat under borta mot Cagliari lyckades Inter resa sig och studsa tillbaka. Inter gjorde en stark comeback i matchen och vann till slut med 3 - 1 efter mål av Nicolo Barella, Danilo D'Ambrosio och Romelu Lukaku. Samtliga tre målen kom med kvarten kvar av matchen. Inter är därmed obesegrade i sju ligamatcher. De är också favoriter till att slå Napoli, men det kommer inte att bli lätt med tanke på den formen som gästerna har visat upp i Europa League och ligan.

Napoli är vidare i Europa League och får möta Granada i slutspelet. De har också fått en kanonstart i ligan, där de ligger en poäng under Inter. Fast Napoli har fått avdrag på 1 poäng, i och med att de inte dök upp till Juventus matchen. Med tio mål framåt på de tre senaste ligamatcher har de hittat formen som kan ta dem hela vägen till Scudetton. Mexikanen Lozano har gjort sex mål denna säsong och växer för varje match. Bredden i offensiven är stor där tio olika spelare har nätat denna säsong.

Till denna match har Inter frågetecken på Achraf Hakimi som testas sent. Alexis Sanchez dras med en mindre skada, så Lautaro Martinez återtar sin plats bredvid Lukaku. Arturo Vidal, Matias Vecino och Radja Nainggolan är fortfarande skadade. I Napoli är anfallaren Victor Osimhen fortfarande skadad men det har inte märkts med tanke på den målproduktionen som laget har lyckats med. Jag är övertygad till att vi får se mål från båda lagen i denna toppmatch och att detta blir en målrik tillställning.

Speltips Inter - Napoli:
Över 2,5 mål och båda lag gör mål i matchen - odds 1.90 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Ashley Young, Roberto Gagliardini, Marcelo Brozovic, Nicolò Barella, Matteo Darmian, Lautaro Martinez & Romelu Lukaku.

Bekräftad startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Konstantinos Manolas, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Diego Demme, Tiemoue Bakayoko, Hirving Lozano, Dries Mertens, Lorenzo Insigne & Piotr Zielinski.
---

This is the stats tab
This is the post tip