När italienska Serie A återvänder så sker det genom ett gigantmöte på San Siro där stormakten Inter gästas av tabellettan Napoli. Det skiljer hela 11 poäng efter 15 omgångar till Napolis fördel, som är fortsatt utan nederlag. En svit som mycket väl kan komma att brytas efter uppehållet, då hemmastarka Inter har hunnit ladda om batterierna.

Ett skralt bortafacit har satt käppar i hjulet för Inter och deras Scudetto chanser. Varannan match har vunnits och varannan har förlorats på resande fot. Dock har hemmaspelet varit på topp, med 6 segrar på 7 försök och en målskillnad på 19:4. Under uppehållet har det blivit 4 segrar på 5 vänskapsmatcher. Tränaren Simone Inzaghi har fått tillbaka anfallaren Romelu Lukaku på topp - en klar förstärkning. En seger i nästa omgång är nästan ett måste för att haka på i toppstriden.

För Napoli har tagit ett rejält grepp om ligatiteln. Det är 8 poäng ner till de regerande mästarna AC Milan. Formen var fin innan landslagssamlingen, med 11 raka segrar i ligaspelet. Det blir inte lätt att fortsätta på segerspåret - särskilt inte efter ett uppehåll som har varat i nästan två månader. Ett vinnande koncept ska byggas upp igen. Under det långa uppehållet har laget spela en hel del vänskapsmatcher. Där har det blivit segrar över Antalyaspor och Crystal Palace men också nederlag mot Villarreal och Lille för tränaren Luciano Spalletti.

Då Inter verkligen behöver en trepoängare, för att komma ikapp tabellettan, är motivationen på plats. På hemmaplan har Inter nätat i samtliga matcher och bör även bryta ner Napoli. Marknaden erbjuder nästan jämna odds. Då finns det ett värde att lägga ett spel på en seger till Inter på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid ett kryss. Det blir en förlust vid en seger till Napoli och vinst vid en rak hemmaseger i matchen.

Speltips Inter - Napoli:
1 asian 0 (samma som Inter draw no bet) - odds 1.73 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Federico Dimarco, Edin Dzeko & Romelu Lukaku.

Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Juan Jesus, Mathias Olivera, Andre Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Hirving Lozano, Victor Osimhen & Khvicha Kvaratskhelia.
---

This is the stats tab
This is the post tip