Stark insats av Inter mot Dortmund, kan man följa upp den i kväll?

Senaste möten
Inter - Parma 0-1
Parma - Inter 0-1

Serie A
2. Inter 8 7 0 1 18:7 21
8. Parma 8 4 0 4 13:11 12

Inter hemma
4 3 0 1 7:2 9

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Inter - Dortmund 2-0

Parma borta
3 1 0 2 3:4 3

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Inter - Dortmund 2-0

Ja, Inter stod för en fin match hemma mot Dortmund i CL-gruppen nu i veckan. 2-0 efter mål av Lautaro Martinez och Antonio Candreva. Då missade den förstnämnde dessutom en straff. En tung seger var det och nu bör man kunna lösa avancemang även om det blir en fajt på målsnöret i gruppen med Barca och Slavia Prag.
I ligan har Inter sett starka ut och vunnit sju av åtta matcher. Jag tror att Inter på allvar kan hota Juve om ligatiteln i år, något annat lag kan jag inte se blanda sig in när vi börjar komma närmare våren. Det finns spets och det finns bredd. Dessutom ett säkert kort på tränarbänken i Antonio Conte. Hans energi har smittat av sig i klubben.
I kväll spelar man hemma mot Parma. Ett bra lag med två riktigt bra svenskar. Gagliolo i försvaret och Kulusevski framåt. Det blir kul att se hur de står upp mot den här typen av motstånd på bortaplan. För Inter är det bara seger som gäller här hemma. Vi får se om Conte väljer att rotera en del, högst troligt gör han det, för att få in fräscha ben till matchen.
Inter har varit stabila hemma den här säsongen. 4-0 mot Lecce, 1-0 både mot Udinese och Lazio. Jag tror att man vinner men jag är inte helt säker på stora siffror. Parma är inte pissdåliga på något sätt.

Inter (3-5-2) Handanovic - Skriniar, Godin, Bastoni - Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Biraghi - Lukaku, L. Martinez

Saknar: Sanchez, D'Ambrosio, Sensi, Vecino, Ranocchio

Parma (4-3-3) Sepe - Darmian, Iacoponi, Gagliolo, Pazzella - Kucka, Scozzarella, Hernani - Kulusevski, Gervinho, Karamoh

Saknar: Laurini, B Alves, Inglese, Cornelius, Grassi

SPELTIPS
Jag spelar Inter och under 3,5 mål till 2.10 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip