Inter:

Vann bara med 1-0 i förra hemmamatchen mot Benfica, efter att Marcus Thuram gjort matchens enda mål. Segersiffrorna
speglade dock inte alls matchbilden, där Inter stod för en dominant insats och skapade mängder av målchanser som både kunde och borde resulterat i ett par mål till. Segern var Inters första i gruppspelet, efter att man inlett Champions League med ett kryss, 1-1, borta mot Real Sociedad. Fjolårsfinalisterna är således fortsatt piskat att plocka segrar i en på förhand ganska öppen grupp.

I helgen tog Inter en fin 3-0-seger borta mot Torino, där Thuram och Lautaro Martínez målform fortsatte, och I Nerazzurri toppar alltjämt Serie A och ser väldigt starka ut. Inter har producerat 24 mål på 9 ligamatcher så här långt.

Alessandro Bastoni vilades mot Torino i lördags och lär vara aktuell för en återkomst till startelvan här. I övrigt saknas bara Juan Cuadrado och Marko Arnautovic.

Red Bull Salzburg:

Har inlett Champions League-gruppspelet med en seger och en förlust. Österrikarna drog nytta av att Benfica fick António Silva utvisad efter 13 minuter efter ett hjärnsläpp och kunde vinna med 2-0 utan att imponera överdrivet, trots spel med en gubbe mer nästan hela matchen. I andra CL-bataljen gick Salzburg på pumpen på hemmaplan, när man föll med 0-2 hemma mot Real Sociedad, och vi har alltså en vidöppen grupp, där endast Benfica står med en nolla i poängkolumnen så här långt.

RB Salzburg, som återfinns på andra plats i österrikiska Bundesliga, har inte varit i fenomenal form på sistone med bara en seger på de fem senaste i ligaspelet. I helgen föll Gerhard Strubers gäng hemma mot Lask Linz. Struber har flera namn på skadelistan där Sekou Koita, Bryan Okoh, Mads Bidstrup, Kamil Piatkowski, Justin Omoregie, Lukas Wallner och Fernando alla ser ut att missa den tuffa matchen på San Siro.

Inter imponerar

Jag har blivit imponerad av det jag sett av Inter så här långt denna säsong och tycker Inzaghis lag stod för en riktigt stark insats mot Benfica, där segersiffrorna borde blivit betydligt större än bara 1-0. Anfallsduon med Thuram och Martínez har funnit varandra väl och visar upp fin målform. Samtidigt visar Salzburg inte upp toppform i ligaspelet, förlorade klart mot Real Sociedad och besegrade inte Benfica utan problem, trots spel med en man mer i 77 minuter. Inter bör vara numret för stora här. Inter -1.5 finns till 1,86 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip