bet365 livestreamar matchen.

Stökigt i Inter efter att Mauro Icardi blivit av med kaptensbindeln och inte varit med på sistone. Bästa anfallaren...

Höstens möte
Samp - Inter 0-1

Serie A
3. Inter 23 13 4 6 32:16 43
9. Sampdoria 23 9 6 8 39:30 33

Inter hemma
11 7 2 2 17:5 23

Formen
V, V, F, F, F

Senaste match
Rapid Wien - Inter 0-1

Sampdoria borta
12 3 4 5 20:21 13

Formen
F, F, V, O, V

Senaste match
Sampdoria - Frosinone 0-1

Ja, vad är det som händer i Inter? Icardi har gjort sig ovän med ledningen och kaptensbindeln är numera inte hans längre. Det är Handanovic som tar hand om den. Framtiden för stjärnanfallaren är således väldigt oviss. Och det i ett läge där han behövs som alltid. Icardi är lagets överlägset bästa målskytt på nio kassar. Keita Balde tvåa på fyra liksom Martinez.

Faktum är att Inter har sex raka matcher under 2,5 mål och kommer närmast från torsk 0-1 mot Bologna, seger 0-1 borta mot Parma och samma siffror borta mot Rapid Wien i veckans Europa League. Tajt matchschema, problem med målskyttet som det är och nu även sin farligaste spets Icardi borta.

Inte heller Sampdoria har rosat sista två matcherna. Torsk borta mot Napoli med klara 3-0 och sen när det var dags att plocka tre "säkra" så torskade man med 0-1 hemma mot nykomlingen Frosinone. Den såg jag inte komma.

Hit kommer man garanterat med en ambition om att spela organiserat försvarsspel och få Inter att tappa tålamodet. Sampdoria är ett klart bättre hemmalag där man får ösa på och har haft svårt överlag mot storklubbarna i år. Men här tycker jag att ett Inter lite ur balans kan vara ett lämpligt steg i rätt riktning mot ett bortaspel som kanske ger poäng, eller åtminstone gör att man håller siffrorna nere.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Inter (4-3-3) Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Dalberg - Vecino, Brozovic, Joao Mario - Politano, L Martinez, Perisic

Saknar: Icardi, Vrsaljko

Sampdoria (4-3-1-2) Audero - Bereszynsky, Colley, Andersen, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramirez - Defrel, Quagliarella

Saknar: Capari, Barreto

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål i matchen till 2.07 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip