Det väntar en enkel match i Champions League för de italienska mästarna Inter när Shakhtar Donetsk gästar dem på San Siro i Milano. Förvånandsvärt har de tre senaste inbördes matcherna mellan lagen slutat mållöst. Efter mötet i Ukraina har Inter kommit igång ordentligt. Inter är tvåan i tabellen, bakom Real Madrid, som de möter i den sista omgången - förmodligen i en direktavgörande match om första platsen. Innan dess bör Inter bara slå Shakhtar Donetsk, med stora siffror dessutom.

I helgen blev Inter det första laget i Serie A att slå tabellettan Napoli - som innan dess var obesegrade i tolv omgångar. Det blev en 3 - 2 seger där Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic och Lautaro Martinez nätade. Formen är riktigt bra i Inter, med ligasegrar över Empoli och Udinese med 2 - 0, innan det blev oavgjort i Milano-derbyt. I Champions League har de två raka 3 - 1 segrar över Sheriff Tiraspol - som har varit urstarka i turneringen. Inter har bara ett avbräck i mittbacken Stefan De Vrij. Ersättare finns.

Shakhtar Donetsk går som tåget i Ukraina. De är obesegrade i tolv raka ligamatcher, med en 2 - 0 seger över Rukh Vynnyky i helgen. Marcos Antonio och Tete nätade. Lika framgångsrika har de inte varit i Champions League - där de redan är utslagna. Under tiden har det också varit två stora förluster mot Sheriff Tiraspol med 0 - 2 och Real Madrid med 0 - 5. I returen mot Real Madrid nätade anfallaren Fernando. Dock blev det ändå en förlust där Karim Benzema stal showen med sina två mål.

Det är avbräck i Shakhtar Donetsk, med Lassina Traore, Junior Moraes och Yevhen Konoplyanka. Uppgiften i Milano är för tung. Shakhtar Donetsk räcker inte till. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Inter vinner med fler än ett mål i marginal.

Speltips Inter - Shakhtar Donetsk:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 1.90 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Andrea Ranocchia, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Federico Dimarco, Hakan Calhanoglu, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.

Preliminär startelva - Shakhtar Donetsk:
Anatoliy Trubin, Dodo, Serhij Kryvtsov, Marlon Santos, Ismaily, Maycon, Taras Stepanenko, Tete, Pedrinho, Manor Solomon & Fernando.
---

This is the stats tab
This is the post tip