Inter slåss för en så hög placering som möjligt, Torino för att säkra kontraktet.

Senaste möten
Torino - Inter 0-3

Torino - Inter 1-0
Inter - Torino 2-2

Serie A
4. Inter 31 19 8 4 65:33 65
16. Torino 31 10 4 17 37:57 34

Inter hemma
16 9 5 2 35:16 32

Formen
O, V, V, F, O

Senaste match
Hellas Verona - Inter 2-2

Torino borta
15 4 1 10 20:31 13

Formen
V, F, F, F, V

Senaste match
Torino - Brescia 3-1

Förutsättningarna är så här med sju omgångar kvar.

INTER: Fyra på 65 poäng. Två pinnar efter Atalanta och tre efter Lazio. Ettan Juventus står på 76 poäng och det ska väl mycket till om man kommer ifatt där. Det tror jag inte heller den mest inbitne Intersupportern tror utan här handlar det om att inte kollapsa helt och hållet, och därmed riskera att tappa CL-platsen. Men det ska väldigt mycket till där också.
Nej, för Inters del handlar det om att komma så högt upp i tabellen som möjligt. En andraplats ser bättre ut än en fjärdeplats och det har laget helt klart potential för.

Inter har torsk 1-2 hemma mot Bologna och 2-2 borta mot Hellas Verona som sina två senaste matcher. Ser ut att bänka Lukaku om vi ska tro Gazzetta dello Sport.

TORINO: 16:e plats med 34 poäng. Detta är fem poäng bättre än Lecce som är trea från slutet och under strecket. Torino tog en blytung seger (efter tre raka torsk) mot Brescia senast vilket sköt laget en bra bit ifrån bottenstriden. Den värsta bottenstriden. Men det är så klart inte över. Torino behöver skrapa ihop ett par poäng till för att känna sig säkra. Det här är kanske inte den lättaste matchen att göra det i, samtidigt så är det ju fler skrällar än förr och hemmaplansfördelen är mindre. Det går även att argumentera för att Torino borde ha större motivation än Inter. Zaza avstängd, men det viktigaste är att bäste målskytten Belotti är tillgänglig.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Inter (3-4-1-2) Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Candreva, Brozovic, Gagliardini, Braghi - Eriksen - Lautaro, Sanchez

Saknar: Sensi, Beralla
Osäkra: -

Torino (3-4-2-1) Sirigu - Izzo, Nkoulou, Lyanco - De Silvestri, Meite, Rincon, Ansaldi - Verdi, Edera - Belotti

Saknar: Zaza (avstängd), Baselli
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag tror absolut att Torino kan komma att ge Inter en rejäl match här. Motivation slår klass? Jag spelar Torino asian hcp +1,5 till 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip