Champions League är tillbaka - till den här säsongen har man ändrat avsparkstiderna. Den klassiska 20:45-tiden är borta och de nya är 18:55 samt 21:00.

Jag riktar in mig på Grupp B som inkluderar Barcelona, Tottenham, Inter och PSV.

Inter kommer till matchen med en förlust i bagaget sedan Parma vann på San Siro i lördags. Faktum är att laget börjat med en vinst på de fyra inledande matcherna, så den här matchen betyder väldigt mycket. Det är långt ifrån bara tre poäng som det spelas om för Inter. Skulle laget förlora den här matchen så skulle jag ge Spalletti väldigt liten chans till avancemang eftersom Barcelona tillhör den här gruppen.

Tottenham var en enorm besvikelse i helgen mot Liverpool. Trodde Liverpool skulle sättas på prov och se ett Tottenham som ville styra matchen och visa att man är att räkna med den här säsongen - men så blev det inte. Tottenham såg trötta ut och viljan att ge allt fanns inte där, dessutom ovanligt mycket fel pass från Pochettinos gäng. Om det är många trötta efter VM eller om man inte är där mentalt är svårt att svara på men nånting är fel hos Spurs.

Inter behöver gå framåt efter det resultatet man hade i helgen inför hemmafansen och jag tror inte Tottenham kommer ha några större problem med det. För Spurs del måste man hitta tillbaka till grunden igen och det gör man oftast genom att få ordning på defensiven. Ett kryss tror jag Londonlaget tar eftersom det är första gruppspelsmatchen samt att det är på bortaplan.

Perisic och hans gäng ska ha bra chans att lösa 10 skott under 90 minuter på San Siro.

Jag spelar Inter över 9,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip