En minst sagt lämplig uppgift väntar stormakten Inter på San Siro när Udinese gästar dem i italienska Serie A. Inter är tvåan i tabellen som onekligen kommer att få svårt med att jaga ikapp tabellettan Napoli. Däremot är andraplatsen hotad av Atalanta, AS Roma och AC Milan. Udinese fortsätter att ha bekymmer och väger på tok för lätt i dessa sammanhang.

Formen är fin hos Inter, som hade två raka segrar över Cremonese och AC Milan inför den senaste omgången. Trots att det blev 25 skott mot mål lyckades Inter aldrig med att bryta ner Sampdoria - där målvakten Emil Audero var planens bästa spelare. Dock höll Inter nollan själva också - för tredje matchen i rad, i alla tävlingar - och lyckades ta en viktig poäng i topp 4 kampen. Fram i banan har Lautaro Martinez, med 12 ligamål, varit glödhet. Vidare finns Romelu Lukaku och Edin Dzeko som vassa pjäser.

Även Udinese har en vass anfallare i form av Beto, som har stått för 7 fullträffar i Serie A. Under hösten var Udinese det stora utropstecknet. Under vintern har det dock gått betydligt sämre. På sex omgångar har det blivit lika många poäng - vilket förstås inte räcker om de ska vara med och slåss om en plats ute i Europa. Det är 9 poäng upp till sexan Lazio, som har en Europa Conference League kvalbiljett. Då formen är långt ifrån bra kommer det att bli svårt att resa hem med någon poäng i behåll.

Marknaden har Inter som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på att de är flera nummer större än motståndarna. Därmed blir det ett spel på att Inter vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Inter - Udinese:
1 asian -1. Odds 1.94 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Lautaro Martinez & Romelu Lukaku.

Preliminär startelva - Udinese:
Marco Silvestri, Rodrigo Becao, Jaka Bijol, Nehuen Perez, Kingsley Ehizibue, Iyenoma Udogie, Lazar Samardzic, Walace, Tolgay Arslan, Beto & Isaac Success.
---

This is the stats tab
This is the post tip