Det är två sjukt bra lag som möts i Brasilianska Serie A när Internacional tar emot Atletico MG på Estadio Beira-Rio. Vinnaroddset på hemmalaget har sjunkit från dubbla pengar ner till cirka 1.80, vilket är lite förvånande med tanke på att gästerna har spelat riktigt bra på sistone. Det som dock förvånar mig mest är att oddset på att båda lag ska göra minst ett varsitt mål ligger på strax över dubbla pengar. Det oddset är för högt med tanke på att det är två topplag som ställs mot varandra.

Efter 35 spelade ligamatcher befinner sig Internacional på en tredje plats i tabellen. På hemmaplan är Internacional obesegrade, med tretton segrar och fyra oavgjorda. Internacional gör i snitt strax under två mål per hemmamatch och har goda chanser till att fortsätta producera mål även när de ställs nu näst mot Atletico MG.

Till mötet saknas två utvisade spelare i form av anfallaren Wellington Silva, men han sitter mest på bänken och får stundtals hoppa in. Det riktiga avbräcket kommer i mittbacken Rodrigo Moledo, som drog på sig två gula kort i den senaste matchen borta mot Botafogo RJ som Internacional förlorade med 0-1. Detta är en försvagning i en rad ganska så svag backlinje, som dessvärre släpper in lite för många mål för att ligga högst upp i tabellen.

Internacional har nämligen släppt in mål i nio av sina tio senaste matcher. Härnäst ställs de mot ligasexan Atletico MG, som kommer till mötet med två raka 1-0 segrar. Dock har motståndarna där varit jumbon Parana Clube och mittenlaget Bahia. När de nu ställs mot ett topplag som Internacional kommer denna nollan att spräckas. Internacional har gjort mål på Atletico MG på alla utom en av de fem senaste inbördes möten. Se resultaten här:

Brasilero Serie A: 7/8, 2018
Atletico MG 0 - 1 Internacional

Primeira Liga do Brasil, Knockout stage: 31/8, 2017
Internacional 0 - 1 Atletico MG

Copa do Brasil: 3/11, 2016
Atletico MG 2 - 2 Internacional

Copa do Brasil: 27/10, 2016
Internacional 1 - 2 Atletico MG

Brasilero Serie A: 25/9, 2016
Atletico MG 3 - 1 Internacional

Statistiken visar att tre av de fem senaste möten har slutat med att båda lag har gjort mål. Det är ungefär där oddset också borde ligga, i mitt tycke. Det brukar göras mål från båda hållen när dessa två lag möts och det finns goda chanser till att det fortsätter på det viset även i detta möte, där båda lagen har gjort en hel del mål under säsongen.

Därmed finner jag ett stort värde i att båda lag gör mål på varandra, till oddset 2,10 och lägger ett spel hos Bethard eller Rizk .

---
Bekräftad startelva Internacional: Marcelo Lomba, Fabiano Leismann, Marcinho, Victor Leandro Cuesta, Iago, Edenilson, Rodrigo Dourado, Nicolas Lopez, Andres D'Alessandro, Patrick & Leandro Damiao.

Bekräftad startelva Atletico MG: Victor, Patric, Iago Maidana, Leo Silva, Emerson Junior, Adilson, Matheus Galdezani, Yimmi Chara, Juan Cazares, Luan & Ricardo Oliveira.
---

This is the stats tab
This is the post tip