Under 9,5 skott på mål spelas till 1.92.

Andra omgången av gruppspelet ligger runt hörnet och vid en iransk seger så är laget klara för åttondelsfinal. Om det händer är dock en annan sak.

Iran är väldigt solida och trygga bakåt. I öppningsmatchen mot Marocko stormade det duktigt omkring Irans straffområde men man löste det på ett bra sätt och den pressen dog ut från Marocko ju längre match led. Mot Marocko hade laget 38% bollinnehav - räkna med ännu mindre nu. Kommer få försöka försvara sin poäng man har när matchen börjar, och tack vare sin vinst i premiären så räcker en poäng väldigt långt.

Spanien tycker jag var väldigt bra mot Portugal. Portugal (läs Ronaldo) hade tre skott på mål. En straff, en frispark och en dundertavla av De Gea i det spanska målet. Hade rätt god kontroll på matchen i stort och det kommer bli än mer överlägsna mot Iran.

Spanien är ett lag som spelar runt och känner ingen stress med att man måste ta bollen mot mål. Bygger hellre långa anfall som gör att motståndarna springer sig trötta eller släpper lite fokus i försvaret - då hugger man direkt.

Iran bör få 1-2 skott på mål medan Spanien då ska göra 8-9 för att den ska gå över linan. Det har jag svårt att tro. Iran kommer offra sig och försöka täcka så mycket som det bara går, likt Island gjorde mot Argentina.

Jag spelar under 9,5 skott på mål @1.92 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip