Belgien rak seger till 2.00 hos Betinia .
—-
Irland och Belgien träningsspelar under lördagskvällen när Belgarna börjar sin ordentliga förberedelse för sommaren EM-slutspel.

Irlands resultatrad den senaste tiden har lämnat mer att önska. Det har inte varit några brakförluster alls, men man har haft svårt att plocka poäng eller få med sig resultat. Faktum är att man är mitt i sökandet efter en ny förbundskapten efter att Stephen Kenny klev av uppdraget i slutet av 2023. Känns knappast optimalt när man ska ställas mot Belgien.

Belgiens resultatrad är desto muntrare. Inte en enda förlust sedan VM 2022.
Det är något av ett nytt belgiskt landslag som börjar ta form, där den sedvanliga stommen börjar ha gjort sitt. Ingen Kevin De Bruyne den här samlingen till exempel, men ett spännande landslag i övrigt som gjort det extremt bra det senaste året.

Ett svagt Irland får det jobbigt

Belgien har som sagt inte förlorat en landskamp sedan 2022, och jag har väldigt svårt att se varför man skulle göra det mot ett Irland som haft det kämpigt under en längre tid nu.

Man spelar ytterligare en landskamp denna samling under nästa vecka mot England, och visst kanske mer fokus kommer ligga där.
Saken med dessa samlingar är dock att väldigt många spelare vill ta chansen att visa upp sig inför sommarens EM, vilket bör ge en fin inställning oavsett startelva.

Irlands landslag för nuläget är enligt mig en rätt trött skara spelare. Det kommer vara ett hårt jobbande hemmalag som ska försöka stå emot detta belgiska landslag. Jag tror dock tyvärr inte man har det i sig.

Jag väljer att inte göra det svårare än det är. Belgien rak seger till 2.00 hos Betinia är för mig ett väldigt fint spel, oavsett rotation hos Belgien eller inte!
This is the stats tab
This is the post tip