Tar Danmark dnb mot Irland i Nations League. Pengarna tillbaka på kryss alltså.
Det hos 888sport och LeoVegas till 1.80.

Danskarna saknar supernyckelspelaren Christian Eriksen men kan ändå ställa ett starkt lag på planen:

Schmeichel,
Dalsgaard, Zanka, Kjaer, Larsen,
Schöne, Christensen, Delaney
Sisto, Braithwaite, Poulsen

Finns ett gäng spelare som tillhör bra klubbar ute i Europa: Dortmund-Delaney, Christensen-Chelsea, Celta-Sisto, Leicester-Schmeichel m.fl. Såg bra ut i Nations League-öppningen mot Wales, vilket var en uppföljning på ett helt okej VM.

Irlands lag känns som ett typiskt brittiskt lag enligt den bild som dyker upp när man föreställer sig ett typiskt brittiskt lag. Kämpa, kriga, target-forward och inte så mycket finess. Truppen är rätt svag och består primärt av spelare som tillhör bottenlag i Premier League eller Championship. Framför allt offensivt känns laget väldigt svagt. Utan att jinxa en sån som Shane Long för mycket när man ändå spelar mot hans lag, men någon notorisk målskytt kan man inte säga att han är. Hur spännande känns en 29-årig James McCLean med fyra mål på tre PL-säsonger i ryggen?

Saknar kaptenen Seamus Coleman här.

Irland inledde Nations League med svidande 4-1 i röven mot Wales.

Tänkbart lag:

Randolph,
Christie, Duffy, Clark, Ward,
O´Dowda, Hendrick, Arter, Hourihane, McClean,
Long

Irland har hemmaplansfördel här såklart, men jag tycker Danmark ska vara en klass bättre även utan Eriksen. Danmark har under en längre tid visat sig vara väldigt svårslagna och jag har som sagt svårt att se Irland spela sig till särskilt mycket egna lägen här. Var klasskillnad när lagen möttes i play-off till VM, förvisso med just Eriksen som tungan på vågen, men har ändå svårt att se Irland vinna här. Pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem.

This is the stats tab
This is the post tip