Speltips: Irland flest hörnor till 1.83 hos bet365 .

Irland tar emot Grekland hemma på Aviva Stadium i Dublin. Irländarna behöver en seger för att behålla något form av hopp om att nå andraplatsen, medan Grekland just nu går en kamp med Nederländerna om samma position.

Irland står på tre ynka poäng efter fem spelade matcher i detta kval. Den enda segern hittills kom mot Gibraltar på hemmaplan.
Grekland och andra sidan har ett något bättre utgångsläge. Man står på nio inspelade poäng, lika många som Nederländerna som dock har en match mindre spelad.

Känslan är att denna grupp kommer slut med Frankrike som etta och Nederländerna som ganska klar tvåa i slutändan. Varken Irland eller Grekland är för mig tillräckligt bra för att vara med och störa hela vägen.

Irland skapar hörnor

Jag ser framför mig en tajt och jämn historia i Dublin. Något som Irland varit starka på i detta kval är hörnstatistiken på hemmaplan. Man har i sina tre matcher på hemmaplan lyckats vinna hörn-matchen övertygande samtliga gånger, till och med mot stornationen Frankrike.

Med hemmapubliken i ryggen tror jag även att hörnorna kan bli avgörande i en så pass tajt match, vilket jag tror Irland vill försöka utnyttja.

Mycket av deras spel går längs kanterna och utgår ifrån att få loss deras wingbacks, främst Matt Doherty.
I en match som kan gå lite hur som helst väljer jag därför att spela Irland flest hörnor i matchen till 1.83 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip