Speltips: Nederländerna rak seger till 1.60 hos bet365 .
—-
Nästjumbon Irland tar emot tvåan Nederländerna i grupp B under söndagen.

Nederländerna står på sex inspelade poäng efter tre spelade matcher. Två segrar och en förlust, där förlusten kom mot suveräna Frankrike i mars tidigare i år. Utöver det har man slagit Gibraltar och Grekland med 3-0 respektive.

Irland har gått aningen tyngre. En vinst och tre förluster hittills i EM-kvalet är facit hittills. Dubbla förluster mot Frankrike, seger mot Gibraltar och ytterligare en förlust mot Grekland innebär tre poäng på fyra matcher. Man förlorade mot Frankrike i torsdags med 2-0 i en match man aldrig riktigt hade en chans i, och där siffrorna mycket väl kunde blivit större.

Ska inte vara något snack

Vill Nederländerna haka på Frankrike i toppen av gruppen behöver man vinna den här typen av matcher, och det tror jag att man gör. Irland har ingen superstark generation av spelare i detta landslag och det visar sig i resultaten man gör. Man slår blåbärsnationerna ganska komfortabelt, men så fort det kommer man möter en nation över den standarden får man det tufft.

Nederländerna har väl egentligen inte riktigt fått ut den potential och kvalité som finns i laget ännu. Känslan är att man har minst en nivå till i sig som lag.

I torsdags besegrade man Grekland komfortabelt med 3-0 efter att ha stängt matchen redan i första halvlek, och vi kan mycket väl vänta oss något liknande här om man kommer upp i samma nivå.

Jag svävar inte iväg här och spelar rätt och slätt Nederländerna rak seger till 1.60 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip