Irland ställs mot Portugal när VM-kvalet rullar vidare under torsdagskvällen och jag väljer att testa en målskytt till vasst odds i denna match!

Irland är tabellfyra i denna VM-kvalgrupp och har hittills skrapat ihop fem poäng på sex kvalmatcher med en målskillnad på 8-8. Portugal gästar Irland som tabelltvåa med 16 poäng på sex matcher och är just nu en poäng bakom Serbien som toppar gruppen på 17 pinnar, men då har portugiserna en match mindre spelad också.

Dessa nationer möttes i Portugal i september månad, då vann Portugal med 2-1 efter en dramatisk vändning under matchens slutskede. Redan efter 15 minuter brände hemmanationen en straff i den matchen och straffen bommades av Cristiano Ronaldo, men lugn - han revanscherade sig!

Efter straffmissen i minut 15 dröjde det fram till matchminut 45 för matchens första mål och det gjordes av Irland och John Egan, en inte allt för van målskytt...
I den andra halvleken hade Portugal 72% bollinnehav och de skapade 22 målchanser(!), men målen uteblev - såg det ut som.

Kvitteringen kom dock - sent, i matchminut 89, och vem tror ni gjorde det?
Jo, Cristiano Ronaldo. Samma gubbe satte sedan 2-1 för sitt Portugal i den sjätte tilläggsminuten så straffmissen var helt enkelt glömd och förlåten.

Nu väntar en tuff bortamatch för Portugal, men de är i behov av ett bra resultat här, gärna full pott såklart, då målet ligger på att säkra en direktplats till VM.

Bruno Fernandes gjorde mål för Portugal i 5-0-segern mot Luxemburg senast han spelade i landslaget.
Jag tror att Bruno kan bli målskytt här också. Han har självförtroende och är en lirare som vågar skjuta - det gillar jag!

SPELTIPS
Bruno Fernandes som målskytt (när som helst i matchen) till 3.60 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip