SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Aviva Stadium i Dublin får Irland en chans att studsa tillbaka direkt efter besvikelsen, där de missade en plats i EM-kvalet, när Wales gästar dem i Nations League. Det kommer att bli svårt. Irland förlorade på straffar mot Slovakien i sin semifinal i kvalet, så det kommer att ta tid att läka det såret. Även Wales har en egen besvikelse bakom sig eftersom de förlorade med 0 - 3 mot England i en vänskapsmatch, som bröt Wales svit. Då Wales är det bättre laget ska de vara favoriter till seger i mötet.

Marknaden anser att det är en öppen match. Jag är oenig då Irland gick all-in i Bratislava mot Slovakien, där de klarade av att spela mållöst efter 90 minuter och sedan ytterligare 30 minuter innan det var dags för straffar. Det blev 4 - 2 för Slovakien på straffar och Irlands landslag kommer att stanna hemma nästa sommar. I Nations League har Irland kryssat mot Bulgarien borta i den första omgången och sedan förlorat med 0 - 1 hemma mot Finland, där Irland var dåliga och gjorde en platt match.

Wales hade åtta raka matcher utan nederlag innan vänskapsmötet mot England. Det blev en storförlust, där Wales fick klara sig utan Bale och Ramsey. England var riktigt bra och förtjänade att vinna. I Nations League har Wales två raka 1 - 0 segrar över Finland borta och Bulgarien hemma. Innan England mötet hade Wales kommit upp i fyra raka matcher utan insläppt mål.
Förbundskaptenen Ryan Giggs medgav efter England matchen att lärdomarna kommer att dras från - redan till Irland mötet.

Till denna match får Irland klara sig utan Adam Idah och Aaron Connolly. Wales återfår Ramsey. Skadade i Wales är Gareth Bale, Joe Allen och Hal Robson-Kanu. EM-kval förlusten sitter kvar i kroppen och huvudet och jag har svårt att se Irland resa sig så snabbt mot en bättre fotbollsnation. Därmed lägger jag ett spel på en walesisk seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en irländsk seger och vinst vid en walesisk seger i matchen.

Speltips Irland - Wales:
2 asian hcp 0 (insatsen tillbaka vid kryss) - odds 1.88 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Irland:
Darren Randolph, Matt Doherty, Kevin Long, Shane Duffy, Enda Stevens, Jayson Molumby, Conor Hourihane, Jeff Hendrick, Robert Brady, Shane Long & James McClean.

Bekräftad startelva - Wales:
Wayne Hennessey, Ben Davies, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Connor Roberts, Joseff Morrell, Matt Smith, Daniel James, Aaron Ramsey, Harry Wilson & Kieffer Moore.
---

This is the stats tab
This is the post tip