I League B, i Nations League, reser Albanien till Laugardalsvöllur i Reykjavik för att inleda sitt gruppspel mot Island. Albanien stod över den första omgången, då de skulle ha mött Ryssland - som inte får vara med i turneringen, på grund av invasionen av Ukraina. Island bjöd på en hög underhållning när de spelade en målrik landskamp i Israel, som slutade med en delad pott. Lika målrikt möte är inte att vänta när Albanien gästar dem, som har ett starkt försvar och samtidigt bekymmer i den sista tredjedelen.

Island gjorde en imponerande insats i Haifa. I vanlig ordning hade de ett lågt bollinnehav. Dock var de effektiva när chanserna väl gavs. Förbundskaptenen Arnar Vidarsson har en bra trupp, som är starka vid omställningar och kontringar. Efter att ha hamnat i underläge lyckades Island kvittera och ta en ledning, som varade nästan matchtiden ut. Israel lyckades kvittera till slutställningen 2 - 2, som ändå var rättvist i slutändan. På hemmaplan är Island betydligt svårare att möta och tuffare att bryta ner.

Senast Albanien var i farten var i en vänskapslandskamp som slutade mållöst mot Georgien. Förbundskaptenen Edoardo Reja har en massa Serie A spelare i truppen - främst i defensiven. Målvakten Etrit Berisha vaktar buren i Torino. I försvaret finns Atalantas Berat Djimsiti, Romas Marash Kumbulla, Empolis Ardian Ismajli och Lazios Elseid Hysaj. Dock är det stora avbräck fram i banan. Chelsea anfallaren Armando Broja dras med en COVID-smitta medan forwarden Rey Manaj är skadad.

1x2-oddsen känns nyktra. Detta är ett vidöppet möte. Då båda lagen är stabila i försvaret är sannolikheten stor att vi inte bjuds på något målkalas. Därmed blir det ett spel på att något av länderna, Island eller Albanien, eller båda, misslyckas med att näta.

Speltips Island - Albanien
Båda lag gör inte mål - odds 1.80 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Preliminär startelva - Island:
Runar Runarsson, Alfons Sampsted, Daniel Leo Gretarsson, Hordur Magnusson, David Kristjan Olafsson, Thorir Johann Helgason, Birkir Bjarnason, Stefan Teitur Thordarson, Arnor Sigurdsson, Sveinn Aron Gudjohnsen & Jon Dagur Thorsteinsson.

Preliminär startelva - Albanien:
Etrit Berisha, Ardian Ismajli, Marash Kumbulla, Berat Djimsitil, Elseid Hysaj, Odise Roshi, Endri Cekici, Amir Abrashi, Nedim Bajrami, Sokol Cikalleshi & Bekim Balaj.
---

This is the stats tab
This is the post tip