Erik Hamréns Island har rätt många bra spelare borta inför en riktigt tuff match mot England.

Island och England gör upp med Belgien och Danmark i A-ligans grupp 2 i Nations League. Matchen spelas i Reykjavik och ser vi bara till trupperna så kommer England betydligt bättre rustat. Island saknar Evertons Gylfi Sigurdsson, tungt tapp, och Burnleys Johann Berg Gudmundsson. Dessutom saknas Aron Gunnarsson på grund av reserestriktioner från Qatar samt Augsburgs Alfred Finnbogason och FCK:s Ragnar Sigurdsson. De två sistnämnda är spelare ni kanske känner igen från allsvensk spel.

Preliminära elvor (Whoscored)

Island (4-4-2) Halldorsson - Hermansson, Arnason, Ingason, Skulason - Sigurdsson, Bjarnason, Traustason, Anderson - Sigthorsson, Bödvarsson

England (4-3-3) Pope - Alexander-Arnold, Gomez, Dier, Walker - Ward-Prowse, Rice, Mount - Sancho, Kane, Sterling

MFF:s Arnor Traustason och AIK:s Kolbeinn Sigthorsson väntas gå in i elvan.

För Englands del så kommer laget hit med Harry Maguire, Harry Winks och Marcus Rashford på frånvarolistan. Luke Shaw är fortsatt skadad och inte uttagen, så vänsterbacksplatsen är lite up for grabs här. Det kan vara så att Kyle Walker kliver över till vänster, men oavsett så blir det en stadig försvarsspelare om än inte det kanske mest naturliga valet.

Jag tror definitivt att England drar det längsta strået i den här matchen. Sen är det ju så att i princip alla spelare är matchotränade, mitt i sin försäsong och Nations League kanske inte slår i taket när man mäter motivation hos spelarna. Det tar jag med mig och spelar England med höjd för en ganska målsnål tillställning. Island kommer inte direkt att spela en sprudlande offensivfotboll mot ett så hårt motstånd.

SPELTIPS
Jag spelar England och under 3,5 mål till 1.83 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip