"Derby" mellan Island och Finland. Kan islänningarna fortsätta på inslagen väg utan Lasse Lagerbäck, eller blir Hasse Backes Finland en otrevlig överraskning?

Första kvalomgången
Ukraina - Island 1-1
Finland - Kosovo 1-1

Samtliga lag står på en pinne när den andra omgången av Grupp I ska spelas. Turkiet, Kroatien, Island och Ukraina får väl ses som de fyra som slåss om första- och andraplatsen. Finland är en nivå bakom och deras 1-1 hemma mot Kosovo imponerade sannerligen inte. Här är man klar underdog och att Finland kommer lägga sig på försvar och kontra känns självklart.

Islands elva mot Ukraina

Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sigurosson, Skulason - Guomundsson, Gunnarsson, Sigurosson, Bjarnasson - Finnbogason, Böovarsson

Finlands elva mot Kosovo:

Hradecky - Raitala, Arajuuri, Moisander - Uronen, Halsti, Raitala, Eremenko, Lod - Pohjanpalo, Pukki

Allt talar för att Finland kommer försöka stänga ner ytorna ordentligt och försöka göra det svårt för islänningarna att bryta igenom. Offensivt kan det bli dags för Markkanen att starta, efter en bra höst i AIK. Men jag tror det här blir en tajt match där Finland kommer bjuda upp till kamp rent försvarsmässigt. Det blev 0-1 till Island när lagen möttes i en träningsmatch i januari. Finland har gått under 2,5 mål i sina fem senaste matcher, visserligen fyra träningsmatcher, men ändå. Motståndarna var Norge (0-2), Belgien 1-1, Italien 0-2 och Tyskland 0-2.

SPELTIPS
Viktiga poäng på spel och laget som tar ledningen är nog väldigt nöjda med det. Lirar under 2,5 till 1,69 hos Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip