Speltips: Portugal vinna och hålla nollan till 2.10 hos bet365 .
—-
Island tar emot Portugal i lagens fjärde match i detta EM-kval. Förutsättningar tar vi direkt:

Portugal har fått en smakstart på EM-kvalet och leder gruppen på tolv poäng efter tre spelade matcher med en målskillnad på 13-0. Svårt att göra speciellt mycket bättre.
Island har fått en desto trögare start. En seger och två förluster gör att man nu börjat bli piskade att vinna för att ha någon chans på avancemang till EM.

Ramstarkt Portugal

Portugal har som sagt fått en smakstart på detta kval, både offensivt och defensivt. Tretton gjorda mål och inte ett enda insläppt är väldigt imponerande siffror. Det ska sägas att man har mött beskedligt motstånd i två av matcherna i form av Lichtenstein och Luxemburg, men segern senast mot Bosnien med 3-0 är ett styrkebesked.

Island har det som sagt tyngre. Jag ser inte, trots hemmaplan, hur man ska lyckas störa Portugal. Man kommer stå lågt och låta Portugal ha bollen, vilket portugiserna nog inte har några större bekymmer med.
Man har även haft stora bekymmer offensivt. Det är knappt någon match de senaste två åren man gjort mer än ett mål i en landskamp, och mot ett försvarsstarkt Portugal tror jag man går bet helt och hållet.

Jag tror Portugal fortsätter sin fina form, och även fortsätter hålla nollan. Mitt spel blir därför Portugal vinst och håller nollan till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip