Mitt spel: Kosovo rak seger 4.20 hos bet365.


Israel och Kosovo ställs mot varandra i, så vitt jag vet och kan hitta, deras första möte någonsin. Det må kanske inte vara den flashigaste och mest lysande matchen under detta EM-kval, men spelvärde har definitivt hittats!

Hemmanationen Israel spelade sin senaste landskamp i November förra året i vad som slutade med en 3-2 förlust mot Cypern på hemmaplan. Landslaget är fyllt av spelare från inhemska ligan som absolut inte är någon dussinliga. Blandat med de inhemska spelarna finns även en del utlandsproffs där en spelare sticker ut lite extra. Centrala mittfälaten Oscar Gloukh, född 2004, spelar till vardags i Red Bull Salzburg och är en spelare många lovordar högt.

Resultatmässigt har Israel blandat och gett väldigt mycket. Förluster mot Cypern och Malta blandas med segrar mot Albanien och Zambia, så det känns som man kan få lite vad som helst av detta landslag. Inget dussingäng, men absolut inget monsterlag.

Kosovo känns spetsigare

Bortalaget Kosovo blandar och ger även dem. Oavgjorda resultat mot puttenationer som Färöarna och Armenien följs upp med storsegrar mot Cypern och Nordirland. Kosovo känns som laget med lite mer “fire-power” än vad Israel besitter. Spelare som Milot Rashica, Vedat Muriqi och Arijanet Muric längst bak är väldigt duktiga spelare som spelare i dem största ligorna i världen. Jag anser att Kosovo bör hållas på en liknande nivå som Israel, och då tycker jag oddsen här är fel.

Utifrån dessa förutsättningar väljer jag att kliva på den lite galna vägen. Mitt spel blir därför att Kosovo åker till Israel och vinner. Alltså, Kosovo rak seger till 4.20 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip