På Recep Tayyip Erdoğan Stadium gästas Istanbulspor AS av serieledarna Galatasaray, i den turkiska Süper Lig. I ett möte där hemmalaget har underskattats, med tanke på den fina formen. Gästerna är långt ifrån toppslag och kommer att få bekymmer.

Ett tag var Istanbulspor i fara. Dock redde de ut problemen snyggt genom att ta två segrar och kryssa två gånger under de fem senaste omgångar - där den femte matchen vanns på walk-over mot Hatayspor. Formen är fin med en imponerande seger över Giresunspor. Därefter har Istanbulspor stått över sista omgången och vilat sig till mötet mot tabellettan.

Allt jämt leder Galatasaray toppdivisionen, med fem poäng före ärkerivalerna Fenerbahce och Besiktas. Galatasaray känns inte alls lika dominanta längre. Under de tre senaste omgångar har inte formen alls varit där, som tidigare. Ett oavgjort hemmamöte mot Karagumruk följdes upp med en förlust mot Besiktas innan det sist blev en knapp seger över Basaksehir.

Eftersom Istanbulspor har klarat av att inte bli besegrade med två mål eller fler i de sju senaste ligamatcher kommer Galatasaray att få det svårt - i alla fall att utklassa motståndet, med tanke på dagsformen.

Ingen favorit att hålla i handen!

Marknaden har Galatasaray som för stora favoriter till att segra. Istanbulspor har mer än det som krävs för att bjuda upp på fajt. Därmed blir det ett spel på att Istanbulspor täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan de förlora matchen med ett mål i skillnad.

Speltips Istanbulspor AS - Galatasaray:
1 asian +1,5 (samma som Istanbulspor +1,5 mål). Odds 1.93 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip