Italien tar emot Bosnien i det sista testet inför EM/speltips/">EM 2024. Här är mitt speltips. 

TV: Uppsnack & rekar (Grupp A)

Senaste matcher:

Italien - Turkiet 0-0 

Vicario - Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco - Cristante, Jorginho - Orsolini, Pellegrini, Chiesa - Retegui 

England - Bosnien 3-0

Vasilj - Bicakcic, Ahmedhodzic, Katic, Radeljic, Gazibegovic - Gigovic, Tahirovic, Saric, Hajradinovic - Demirovic 

ITALIEN

Det är ett tämligen nytt Italien vi ser och det är ett Italien som trots egenskap av regerande mästare inte alls är tippat att vinna. Och jag är beredd att hålla med. Det är en föryngrad trupp som saknar tidigare ledargestalter som Chiellini och Bonucci i försvaret och ett par andra namn. I stället är det nya förmågor som ska skina och frågan är hur redo de är för den stora scenen?
Italien lottades i dödens grupp och möter således Albanien, Spanien och Kroatien. Som tur är kan även de fyra av sex bästa grupptreorna ta sig vidare så där bedömer jag att Italien ska klara av den gallringen. Mot Turkiet fick Spalletti inte ut någonting av offensiven. Det var oerhört trubbigt och laget såg inte ut att våra på tårna. Nu väntar en träningsmatch mot ett kanske inte så inspirerande motstånd och där spelarna helst av allt inte vill dra på sig skador inför EM-premiären mot Albanien. 

Borde skilja lite

BOSNIEN 

Så vad har vi på Bosnien då? En nation på frammarsch men som inte är där ännu. Förlusten mot England var lagets femte raka och då har man innan dess inte bara mött drömlag. Torsk 0-5 mot Portugal, 1-4 mot Luxemburg (!), 1-2 både mot Slovakien och Ukraina samt nu senast däng av England. 
Truppen består av flera gamla (all)svenska killar som jag inte tycker håller Italien-nivå men som är vassa i sina roller. Ahmedhodzic, Tahirovic och Gigovic kunde snacka svenska senast om de ville ha hemligheter för sina lagkamrater och tränare... 
Bosnien känns lite för tunna för att rå på Gli Azzurri, däremot så tror jag att de kan krymoa ytor ordentligt och göra det svårt för ett icke samspelt Italien. 

SPELTIPS
Jag spelar under 2.5 mål till 2.02 hos ComeOn (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip