EM mästarna Italien fortsätter sitt VM-kval med ett enkelt möte mot Bulgarien på Stadio Artemio Franchi i Florens. Det finns ingenting som talar för att Italien inte ska fortsätta dominera gruppen, efter tre raka 2 - 0 segrar över Nordirland på hemmaplan och Bulgarien samt Litauen på bortaplan. Bulgarerna är form- och uddlösa. Italien har i princip en världsspelare på samtliga positioner i startelvan, samt en otrolig bänk. Därmed ska Italien bara ska blåsa bort bulgarerna och vinna med hästlängder.

Förbundskaptenen Roberto Mancini har spelat ihop ett världslag med Italien, som gick hela vägen och vann EM i somras på Wembley, mot England. Avgörandet kom på straffar. Hela 34 matcher har Italien varit obesegrade, där de flesta av landskamperna har vunnits. I VM-kvalet har de seglar förbi motståndarna utan något insläppt mål, där segersiffrorna lätt hade kunnat skrivits högre. Mot Bulgarien nätade Andrea Belotti och Manuel Locatelli i Sofia. Dock bör segern bli större än 2 - 0 i Italien.

När det kommer till Bulgarien så är känslan att de kommer till mästerskapskval med en allt sämre trupp. I EM kvalet tog man 6 poäng och kom nästsist i gruppen, med 17 insläppta mål på 8 landskamper. VM-kvalet har börjat lika illa med förluster mot Schweiz hemma med 1 - 3 och Italien med 0 - 2 innan det blev mållöst mot Nordirland. Bulgarien har haft stora bekymmer med målskyttet. Att det ska lossna mot Italien, som har ett av världens absolut bästa försvar, på bortaplan, låter inte logiskt alls.

Italien är megafavoriter till seger och ska bara vinna landskampen och därmed behålla sin 100 % vinstrekord i gruppen. Frågan är hur pass stor segern blir. Marknaden har satt linan till -2,5 i mål i handikapp. Då det är en enorm skillnad i kvalité ska italienarna bara lyckas passera den. Italien vann med två mål i marginal i Bulgarien. I hemlandet ska bara segern bli ännu större. Därmed lägger jag ett spel på att Italien täcker handikapp linan på -2,5 mål. Vinst vid exempelvis 3 - 0, 4 - 1 eller 4 - 0 seger till Italien.

Speltips Italien - Bulgarien:
1 asian -2,5 (samma som Italien -2,5 mål) - odds 2.02 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Italien:
Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Leonardo Bonucci, Francesco Acerbi, Emerson, Nicolo Barella, Jorginho, Marco Verratti, Federico Chiesa, Ciro Immobile & Lorenzo Insigne.

Bekräftad startelva - Bulgarien:
Georgi Georgiev, Anton Nedyalkov, Petko Hristov, Valentin Antov, Andrea Hristov, Dominik Yankov, Petar Vitanov, Georgi Kostadinov, Georgi Yomov, Atanas Iliev & Kiril Despodov.
---

This is the stats tab
This is the post tip