Italien vinner gruppen så länge de inte förlorar. Kan till och med räcka med torsk också.

GRUPP C
1. Italien D 2 2 0 0 7:1 6
2. Brasilien D 2 1 0 1 5:3 3
3. Australien D 2 1 0 1 4:4 3
4. Jamaica D 2 0 0 2 0:8 0

Italien - Australien 2-1
Italien - Jamaica 5-0

Elvan mot Jamaica: Giuliani - Guagni, Gama, Linari, Bartoli - Bergamaschi, Giugliano, Cernoia - Girelli - Sabatino, Bonansea

Brasilien - Jamaica 3-0
Australien - Brasilien 3-2

Elvan mot Australien: Barbara - Leticia Santos, Kathellen Sousa, Monica, Tamires - Andressa Alves, Marta, Formiga, Isa, Debinha - Cristiane

Världsranking
Italien 15
Brasilien 10

Italienskorna slog till med en fin skräll mot Australien och körde sedan över Jamaica med 5-0. Det har satt laget i en guldsits mot Brasilien i den sista omgången. Avancemang är redan säkrat men så handlar det om man "vill" möta en gruppetta, tvåa eller trea. Brasilien är med största sannolikhet också vidare, som sämst som en av de fyra bästa grupptreorna. Men det beror på hur det går här och hur det går för Australien mot Jamaica (lär bli vinst med stor marginal där).

Ganska mycket matematik i damernas VM således att ta hänsyn till. Men klart är att Italien kommer vara nöjda med kryss medan det förmodligen ger Brasilien en gruppetta i åttondelen. Hur kommer den här matchen då att se ut? Ja, det lär bli offensivlust från brassarna medan Italien kommer försöka spela slugt för att säkra gruppsegern. Brassarna tappade 0-2 till 3-2 mot Australien sist och känns inte pålitliga.

Min tanke här är därför att vi kommer få se ett och annat kort i matchen. Det gäller mycket och det finns en klar risk för frustration från något eller båda håll. Det kan också krävas ojusta medel för att se till att få resultatet som behövs. Linan känns överkomlig!

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 kort i matchen till 1.66 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip