Malta reser till Italien för en tuff bortamatch på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 i första halvlek för Italien. Spelet innebär att italienarna behöver leda med två mål i halvttid för att spelet ska sitta.

Uppdatering: Spel och text före skandalen runt Zaniolo och Tonali. Får se hur och om det kan påverka Italiens odds, men positivt lär det väl knappast störtdyka neråt. Så kan vara värt och vänta och eventuellt få högre odds, för jag tror inte det påverkar Italiens chanser så mycket, de är vana vid att det stormar.

Tuffa avbräck för bortalaget:
"...head coach Michele Marcolini suffered a double blow ahead of this week’s Euro 2024 qualifier against Italy as influential midfielder Teddy Teuma and striker Jodi Jones are set to miss out of the match due to injury."

Teuma (tillhör Reims) har gjort det bra och dominerade mot Malmö FF i Europa i fjol. Det är lagets klart bäste spelare och en av få som kan hålla i bollen och skapa något.

Jones (Notts County) har spelat mycket i kvalet och är också en spelare som gör skillnad för malteserna.

Italien full fart direkt?

Stod 2-0 i halvtid när lagen möttes i Malta. Nu har Italien hemmamatch Andra matchen den här samlingen är borta mot England, så räknar med att Spaletti vill sätta full fart från början för att kunna ta ut spelare inför den. Chiesa kan komma att stå vid sidan då han haft en mindre skadekänning,

Men en tänkbar elva ser rätt stark ut med tanke på motståndet. Absolut inte europeisk toppklass, men mycket bättre än Malta. Och borde vara hungriga i en hemmalandskamp på ett sätt de bästa spelarna kanske inte är.

Tänkbart lag:
Donnarumma; Darmian, Mancini, Bastoni, Dimarco; Frattesi, Locatelli, Barella; Berardi, Raspadori, Kean

Var en stor klasskillnad mellan lagen i vårens match. Italien gick enkelt upp till 2-0 och seglade hem segern efter det. Här tror jag de gasar från start och vill ta död på det. Malta är svaga normalt sett, men nu saknar de två av sina bästa spelare - då blir det extra tufft såklart.

Speltips: Asian -1,5 i första halvlek.
This is the stats tab
This is the post tip