Ö3,5 hörnor för Nederländerna till 2.08 hos LeoVegas spelas i kvällens friendly mot Italien.

Tycker 3,5 hörnor känns som en låg lina för bortalaget att slå här. Italien spelar sin tredje vänskapsmatch på sju dagar och kommer rotera en del. Mancini avslöjade elvan på presskonferensen:

Giocano Perin, Zappacosta, Rugani, Romagnoli, Criscito, Cristante, Jorginho, Bonaventura, Verdi, Belotti, Insigne

Ett okej lag såklart, men det känns knappast som ett lag som kommer skölja över Nederländerna i 90 minuter och ha 65% bollinnehav. Bortalaget kommer säkert ha en del boll och anfallsspel här. Koeman nöter på med sin 5-3-2-uppställning, som ska ta tillbaka landslaget till toppen igen. Även om man kanske sett holländska lag med starkare offensiv och vassare yttrar så är det ett i grunden offensivt lag. Skapade åtta egna hörnor mot Slovakien senast.

Med tanke på att det här är säsongens sista träningsmatch tror jag det kan bli rätt avslappnat och offensivt från bägge lagen. Ser framför mig att det kommer bli rätt så böljande spel hela matchen, mer spel i respektive offensiv tredjedel snarare än ställningskrig på mitten.

Skulle Nederländerna eventuellt ta ledningen i matchen tror jag inte heller de kommer backa hem och bevaka lika tydligt som det vore tävlingsmatch - de kommer säkerligen fortsätta anfalla. Som alltid i träningsmatcher lär det bli en del byten i andra halvlek, vilket öppnar för nya offensiva spelare som vill in och visa upp sig.

Tänkbart lag, Nederländerna:
Zoet; Hateboer, Kongolo, Van Dijk, De Ligt, Van Aanholt; Wijnaldum, Strootman, Van de Beek; Depay, Babel.

Med tanke på Italiens 4-3-3-variant är det förmodligen på kanterna Nederländerna kommer hitta sina ytor. Även om bortalaget genomgått en tuff tid resultatmässigt finns det offensivt skickliga spelare i truppen. Tycker det här känns som en relativt jämn match spelmässigt - mot bakgrund av det känns en 3,5-lina klart hanterbar för holländarna.

This is the stats tab
This is the post tip