Speltips: BLGM till 2.10 hos bet365 .

Ett Italien som börjar bli i behov av trepoängare ställs mot Ukraina under måndagen i en match som mycket väl kan bli vägvisande för hur detta EM-kval kommer sluta för dessa två lagen.

Italien står på fyra inspelade poäng efter tre matcher, och fick endast med sig en poäng senast mot Nordmakedonien på bortaplan. Luciano Spalletti fick alltså en ganska trist start på sitt äventyr som förbundskapten.
Ukraina har, med en match mer spelad, ett gap på tre poäng ner till Italien. Man lyckades knipa en stark och imponerande poäng i lördags mot England efter att Zinchenko gett Ukraina ledningen innan Kyle Walker kvitterade till 1-1 innan halvtid, vilket även blev slutresultatet.

Samtidigt som Ukraina imponerade, åtminstone resultatmässigt, mot England senast kan man inte riktigt säga detsamma om Italien. Faktum är att ett Nordmakedonskt mål låg i luften innan kvitteringen kom, så något orättvist resultat var det faktiskt inte.

Italien imponerar inte

Känslan är att detta Italienska landslag har en väg att vandra innan man når nivån som fanns där när man vann EM, och i och med Mancinis plötsliga avgång och Spallettis intåg tror jag inte det kommer gå spikrakt uppåt. Det tycker jag prestationen senast visade tecken på.

Ukraina är absolut inte ett landslag man bara puttar åt sidan. Italiens hemmaplan ger självklart en fördel, men någon enkel seger tror jag absolut inte vi har att vänta oss.

Jag väljer att spela BLGM här. Ukraina har definitivt kvalité och spets för att såra ett Italien som greppar lite efter fotfäste. Fyra av Italiens fem senaste matcher har rättat ja på BLGM linan, medan Ukraina har lyckats med samma i tre av de fem senaste.


För den jäve tycker jag inte att X2 behöver vara ett dumt spel. Det känns som Ukraina har lite slagläge mot ett Italien som inte känns i form. Jag själv fegar ur lite, och spelar som sagt istället BLGM till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip