På Stadio Dino Manuzzi i Cesena tar den unga och nya Italien emot Ungern i den andra omgången av gruppspelet av Nations League. Båda nationerna kommer inte att närvara i VM i Qatar och lägger därmed mer fokus på denna turnering.

En ung generation fick chansen i Azzurri att imponera och visa framfötterna för förbundskaptenen Roberto Mancini när formtoppade Tyskland gästade dem i Bologna. Ställning var mållöst i den första Nations League omgången. Roma kaptenen Lorenzo Pellegrini gav italienarna ledningen med 20 minuter kvar. Dock kvitterade Joshua Kimmich bara några minuter senare. Det var starkt av Italien att kunna mäta sig med en föryngrad trupp mot en stormakt som Tyskland. Lättare blir det i nästa omgång.

Det är en del föryngring som sker i Ungern också. Starten i Nations League kunde inte ha blivit bättre. EM-finalisterna England slogs i Budapest där Dominik Szoboszlai nätade matchens enda mål från straffpunkten. En skräll givetvis. Dock så gjorde engelsmännen en blek insats - även om inget ska tas ifrån ugrarna, som skapade en hel del i mötet. Med förbundskaptenen Marco Rossi, som använder sig av en 3-4-2-1 formation, har formkurvan pekat uppåt ett bra tag. Dock är nästa uppgift för tung.

Det är inte mycket som talar för att Ungern ska få med sig något positivt resultat mot pånyttfödda Italien. Därmed blir det ett spel på att Italien vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Ungern seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Italien seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Italien - Ungern:
1 asian -1. Odds 1.68 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Italien:
Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Gianluca Mancini, Alessandro Bastoni, Cristiano Biraghi, Davide Frattesi, Bryan Cristante, Sandro Tonali, Matteo Politano, Gianluca Scamacca & Giacomo Raspadori.

Preliminär startelva - Ungern:
Peter Gulacsi, Adam Lang, Willi Orban, Attila Szalai, Loic Nego, Adam Nagy, Andras Schäfer, Zsolt Nagy, Roland Sallai, Dominik Szoboszlai & Adam Szalai.
---

This is the stats tab
This is the post tip