Över 2,5 mellan Italien och Uruguay testas i kvällens landskamp.

Vänskapsmatcher är alltid lite luriga att spela på så det är inget spel att gå all in på kanske. Men jag tycker det finns argument för ett överspel här, trots att vi alltså har att göra med italienska landslaget - "underlagens" underlag historiskt sett.

Vi har att göra med en träningsmatch och i de sammanhangen brukat Italien inte ha samma disciplinerade defensiv som vanligt. Har klivit ö2,5 i matcher mot Nederländerna och Frankrike nyligen för att ta ett par relevanta exempel. Möter Liechtenstein i kvalet på söndag - så fokus här kommer säkerligen ligga på att förbereda offensiven.

Matchen spelas på neutral plan i franska Nice och har således lite av showkaraktär. Klubblagssäsongen är över och efter den här landslagssamlingen checkar spelarna ut och tar semester. Jag tror hela den inramningen kan leda till en mer avslappnad inställning till matchen. Mer show, mindre defensiv disciplin.

Tänkbart lag Italien:

Donnarumma; D’Ambrosio, Barzagli, Chiellini, Darmian; De Rossi, Marchisio; Candreva, Belotti, Immobile, Insigne.

Uruguay står utan Godín och Suarez. Nu senast haltade Cavani av och han kommer inte heller till spel här. Ett par tunga avbräck med andra ord. Tänkbart lag:

Muslera; Pereira, Gimenez, Caceres, Silva; Sanchez, Gonzalez; Corujo, Vecino, Rodriguez; Stuani.

Uruguays defensiv har haltat rejält i kväalspelet. 2 insläppta mot Colombia, 3 mot Chile, 4 mot Brasilien. I söndags släppte de in 3 mot ett begränsat Irland. För deras del väntar inget kval i helgen - det här är sista matchen den här samlingen.

Italien är alltid Italien med allt vad det innebär och Uruguay har ett par blytunga avbräck framåt. Så nog finns det vissa argument mot ett överspel. Men Italien har samtidigt inte varit samma superdisciplinerade lag under Ventura och som jag läser den här matchen: neutral plan, mer eller mindre semester efteråt...jag tror det kan bli rätt trevligt och öppet.

This is the stats tab
This is the post tip