J-Södra ångar på i Superettan och jag tror man tar ytterligare ett kliv mot toppen.

SUPERETTAN
4. Jönköping 16 8 3 5 27:14 27
8. Degerfors 16 6 3 7 21:20 21

J-Södra hemma
8 6 1 1 13:4 19

Formen
V, O, V, V; F

Senaste match
J-Södra - Västerås SK 2-1

Degerfors borta
8 3 2 3 11:9 1

Formen
F, F, V, V, O

Senaste match
Degerfors - Gais 0-1

Fredric Fendrich är avstängd för J-Södra men man får tillbaka stjärnan Alexander Jallow. Det ex-allsvenska laget har verkligen kommit igång under Andreas Brännströms ledning. Laget har - efter en trög start - ätit sig ifatt och är nu inom räckhåll för en allsvensk plats. Segern mot Västerås senast var lagets tredje på fyra matcher. Hemma på Stadsparksvallen är man starka. 2-1 mot VSK var lagets femte raka seger och känslan är att det blåser positiva vindar i föreningen igen.

Degerfors har i sin tur en nedåtgående trend. Man har tappat spelare, nu senast Rasmus Alm (15/5) till Elfsborg, men har samtidigt fått tillbaka Ferhad Ayaz från Dalkurd. Ayaz är dock avstängd i dag.
Degerfors saknar även sin spelfördelare på mitten; Nikola Ladan (8/4). Även Mattias Özgun, Filip Stankovic, och Oliver Nilsson saknas. Framför allt Ladan är ett tungt avbräck, har en fin fot.
Men laget känns sämre än när säsongen startade och två raka förluster - utan att göra mål framåt - är inte det mest optimala till uppladdning inför att möta Jönköping på bortaplan. Jag tror J-Södra vinner igen.

SPELTIPS
Jag spelar rak etta på J-Södra till 1.975 hos bet365 (3/5 units) .
Kollas asian -0.5 för högsta odds, det är samma spel som raka ettan.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip