Japan:

Rivstartade VM med en fullständig asfaltering av Zambia, som besegrades med hela 5-0 – och i ärlighetens namn var de siffrorna i underkant. Japan skapade mängder med chanser mot ett hopplöst svagt Zambia-försvar, samtidigt som man mäktade med att inte släppa till ett enda avslut bakåt.

Japan lär försöka upprepa samma bedrift även här och säkra avancemanget redan innan gruppfinalen mot Spanien i den avslutande gruppspelsrundan.

Costa Rica:

Var fullkomligt utspelat mot Spanien och hade mindre än 20 procents bollinnehav och släppte till hela 46 avslut. Tre insläppta mål blev det, under en sjuminutersperiod i den första halvleken, men det var aldrig något snack om att Spanien skulle avgå med segern. Daniela Solara tvingades göra tio räddningar, när Spanien – tre mål till trots – noterades för 5,0 i Expected Goals.

Japan säkrar avancemang

Spanien och Japan är de klart starkaste lagen i den här gruppen och jag kan inte se något annat utfall än att Japan säkrar avancemang via en komfortabel seger här, där man dominerar och kontrollerar tillställningen och vinner med någon bolls marginal. Oddsen är förstås nedtryckta i skosulorna, men 1/1 i HT/FT & under 4.5 mål finns till 1,88 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip