Japan:

11-rankade Japan triumferade och vann guld i VM i Tyskland 2011, men har sedan dess inte riktigt nått de höjderna. I VM 2019 blev det uttåg i åttondelsfinal, och i OS för två år sedan åkte man ut i kvarten. Japan är ett minst sagt kapabelt lag och i gruppspelet till SheBelieves Cup i februari föll Japan med uddamålet, 0-1, mot både Brasilien och USA samtidigt som man besegrade olympiska mästarna Kanada md 3-0.

Japan har ett ganska ungt lag som är under utveckling, men anländer oavsett till Nya Zeeland och Australien med förhoppningar om att göra avtryck och gå långt i turneringen. Gruppen, där man möter Zambia, Costa Rica och Spanien, bör Japan ta sig vidare från.

Panama:

Panama, rankat 52 i världen, står inför ett tufft genrep här mot Japan inför nationens VM-debut. Spelade i juni två träningsmatcher mot Colombia. Föll först med 0-2, och kryssade 1-1 i den andra. Därefter har man även hunnit med en riktig överkörning mot Spanien, där Panama föll med 0-7.

Panama lär inte resa till Oceanien med allt för stora förhoppningar om att ens komma nära att blanda sig i striden om att ta sig ur gruppen med Frankrike, Brasilien och Jamaica.

Ska vara klasskillnad

Det ska vara klasskillnad i det här genrepet. Japan är helt enkelt ett betydligt starkare lag än Panama och jag kan inte se annat än att Japan vinner det här komfortabelt. Japan -2.5 finns till 1,58 hos Hajper.
This is the stats tab
This is the post tip