På Toyota Stadium, där FC Dallas i vanliga fall spelar sina hemmamatcher, äger en vänskapsmatch rum mellan Japan och Trinidad & Tobago. Marknaden har mycket riktigt Japan som en megafavorit till 1,20 i odds samt över 2,5 mål i matchen som en liten favorit. I mitt tycke ska inte Trinidad & Tobago behöva bli överkörda av Japan, då Trinidad & Tobago tidigare har visat att laget kan spela försvarsspel helt okej. Därmed finns det värde i en bra bit över dubbla pengar på att matchen inte blir ett målkalas.

Den 17:e juni spelar Japan sin första match i Copa America mot Chile och fram tills dess är det några gemensamma träningar och träningsmatcher som gäller. På sistone har Japan kört över nationer som, med all respekt, många inte ens vet har ett landslag i fotboll, som Myanmar (Burma), Östtimor och Macao.

Men Japan har haft det betydligt tuffare när de har mött länder som ändå är okej, som Bolivia, där Japan vann med 1 - 0, för cirka två månader sedan. När Japan dessutom har mött bra landslag, som Colombia, har det blivit förlust med 0 - 1. Så detta visar oss ungefär hur Japan står sig i världsfotbollen.

När det gäller Trinidad & Tobago så är de givetvis mycket sämre än Japan, men inte på samma nivå som Myanmar (Burma), Östtimor och Macao. Trinidad & Tobago slår Förenade Arabemiraten med 2 - 0 och släpper inte in mer än ett mål mot nationer som Thailand, Iran och Wales. Det är ändå helt okej resultat och visar att laget är skickliga i defensiven.

Offensiven är inte mycket att hänga i julgranen med tanke på att de har misslyckats göra mål på just Thailand, Iran och Wales.

Därmed är det inte mycket som talar för att detta möte ska innehålla en massa mål, speciellt inte med tanke på att det är en träningsmatch dessutom. Japan vill knappast dra på sig några skador heller inför Copa America, utan det blir mest att testa olika formationer och spelare. För Trinidad & Tobagos del blir det mest fokus på försvar och sedan lite kontringsspel, som inte brukar gå hem. Så jag finner ett värde i oddset 2,33 på att matchen slutar med max två mål och spelar därmed på under 2,5 mål.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip