I den tredje omgången av kinesiska Super League borde Jiangsu Suning ha en lätt match framför sig när de ställs mot Dalian Pro. Jiangsu Suning avslutade förra säsongen på ett fantastiskt sätt med att vinna fyra av sina fem senaste matcher och hamnade på en fjärde plats i tabellen. Starkt! Lika fin avslutning gjorde inte Dalian Pro som vann en av sina fem senaste matcher, kryssade en och förlorade de övriga tre matcher. Formen hos båda lagen i början av denna säsong är ungefär så även nu, i mitt tycke.

Jiangsu Suning gjorde en fantastisk förstamatch mot Henan Jianye och besegrade dem med 4 - 3. Till nästa match satsade Jiangsu Suning mer på att försvara sig, vilket de gjorde utmärkt, men då kom det inget mål framåt i stället, i den mållösa matchen mot Shandong Luneng. Jiangsu Suning hade fler avslut både på och utanför mål och var det bättre laget där.

Även Dalian Pro har mött Shandong Luneng, i sin öppningsmatch. Det blev en 2 - 3 förlust för Dalian Pro. Senast mötte de Henan Jianye och hade en ledning i matchen genom Sam Larsson. I slutet av matchen drog mittbacken Marcus Danielsson på sig en straff och ett rött kort. Henan Jianye kvitterade och matchen slutade 1 - 1. Henan Jianye var det klart bättre laget.

När det gäller formen är Jiangsu Suning fortfarande mycket hetare än Dalian Pro i dagsläget. Jiangsu Suning har dessutom en bättre trupp med vassare offensiva spelare än vad Dalian Pro har. Avstängningen på Marcus Danielsson i Dalian Pro kommer också att vara kännbar, speciellt med tanke på att Dalian Pro nästan alltid släpper in mål oavsett. Det kommer de även att göra mål Jiangsu Suning, som har ett flertal starka namn i sin offensiv. Så jag spelar på en rak seger för Jiangsu Suning i matchen.

Speltips Jiangsu Suning - Dalian Pro:
1 - odds 1.75 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Jiangsu Suning:
Chao Gu, Abduhamit Abdugheni, Boyu Yang, Miranda, Ang Li, Yun Zhou, Xiang Ji, Mubarak Wakaso, Xi Wu, Eder & Ivan Santini.

Preliminär startelva - Dalian Pro:
Chong Zhang, Lei Tong, Yanfeng Dong, Pengfei Shan, Shuai Li, Yupeng He, Wei Wu, Marek Hamsik, Guowen Sun, Sam Larsson & Jose Salomon Rondon.
---

This is the stats tab
This is the post tip