Det börjar bli tjatigt nu, men Jönköpings Södra kommer inte ur bottenstriden och varje match är så betydelsefull. Har tagit fler poäng på sistone men behöver trepoängare för att lämna bottenskiktet. Senaste matchen innehöll en första halvlek som var väldigt bra av Södra. De spelade fin fotboll, dominerade spelet och Norrby såg chockade ut. I andra halvlek skulle dock Norrby växla upp och J-Södra såg ut att gå mot förlust men Hamlawi kvitterade i slutet och en poäng fick laget nöja sig med. Viktigt att Hamlawi får göra mål och prestationen kan J-Södra ta med sig nu när det är en match de ska vinna.

Motståndet är Dalkurd och de har det ännu tuffare än J-Södra. Efter uppehållet och ny tränare såg det ljusare ut med seger mot AFC därefter har det blivit tre raka förluster. Senast var matchen över redan efter 15 min mot floppen Örebro SK. Dessförinnan blev laget totalt överkörda av Brommapojkarna. Det måste till klart bättre prestationer nu om laget överhuvudtaget ska kunna ha en chans att stanna kvar i Superettan.


Avstängda: Sebastian Crona (J-Södra), Frank Arhin (Dalkurd), Stefan Wolf (Dalkurd)


Två av de sämsta lagen i Superettan just nu, men tycker att J-Södra är klart mer på uppgång och mår bättre som lag. De har lite mer kvaliteter än Dalkurd och med den truppen ska inte laget befinna sig på nedflyttning. Tror att denna match passar perfekt för hemmalaget att få i detta läge och det utnyttjar man.

Spel: Jönköpings Södra vinner matchen till 2.06 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip