Superettan bjuder på en match under tisdagskvällen och denna spela på Stadsparksvallen i Jönköping där Landskrona BoIS kommer på besök.

Hemmalaget J Södra har inte fått någon drömstart på årets upplaga av Superettan. Med blott tre poäng inspelade på fem ligamatcher är smålänningarna på negativ kvalplats och hittills har de en målskillnad på 8-12 och ser vi till resultatrad så har de en seger och fyra förluster, vilket inte är några positiva siffror för ett hemmalag som har som ambition att utmana om en plats bland de bästa i den här serien.

Landskrona BoIS är med lika många matcher spelade en poäng bättre än hemmalaget. Skåningarna har skrapat ihop fyra poäng av 15 möjliga och vad gäller deras målskillnad så är den 4-9. Gästerna kommer närmast från ett 0-0-resultat borta mot Norrby och matchen innan slog de Örgryte med 3-2 på hemmagräs. Nu väntar dock en tuff bortamatch och min idé är att gästerna ska vara helt klart nöjda om de löser en poäng här!

SPELTIPS
Via spelbyggaren hos 888sport / LeoVegas / Unibet kan vi kombinera 1X ihop med över 8,5 hörnor i matchen och detta får vi till finfina 1.76.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip