På tisdagskvällen tar krisande Jönköping Södra emot den positiva överraskningen Skövde. Visserligen har Södra lite uppåtgående form men ärligt talat så var det ett rån mot VSK att de fick med sig en poäng. Resultatet borde kanske ha varit 4-1 till VSK. I vilket fall som helst ser inte framtiden lovande ut för Södra och det krävs en hel del förändringar för att hamna på rätt fot igen.

Läget i truppen? Ben Lamin tillbaka. Annars inga skador eller avstängningar.

Senaste elvan:
Tom Amos
Kevin Rodeblad Lowe, Sebastian Crona, Youssuf Assogba
Daniel Strandsäter, Daniel Ljung, Marko Nikolic, Adnan Maric, Malkolm Moënza
Robin Book, Edin Hamidovic

Skövde som alla vet är mycket bra på fasta situationer. Men jag tycker ändå de besitter mer än det, senast mot Örebro (0-0) låg man på för segern och skapade en del oreda i ÖSK. Skövde är ett svårslaget lag i årets säsong som gör det man är bra på. Vassa i kontringsspelet och har en hel del spännande spelare.

Läget i Skövde? Kreida är tillbaka från avstänging. Dessvärre drog succéspelaren Jack Cooper Love på sig en varning och blir således avstängd denna match.

Senaste elvan:
Markus Fröjd
Elias Lindell, Aldin Basic, Filip Schyberg, Gustav Friberg
Villiam Granath, Elmar Abraham, Oscar Lennerskog, Linus Mattsson
Jack Cooper Love, Mikael Mörk

Det kan nog bli en rolig match utav detta. Södra vill vara bollförande men har inte hittat balansen vilket gör att motståndarna får ett helt hav av ytor. Hemmalaget är också sämst i serien på fasta situationer, medan det är Skövdes specialitet som alla vet. Detta lär man försöka utnyttja. Hursomhelst så ser jag framför mig en match med många målchanser åt vardera håll, lite synd att Jack Cooper Love är avstängd men att båda lagen ska mäkta med varsitt mål framåt ser jag goda chanser till.

Spel: Båda lagen gör mål till 1.66

TV: Sex miljoner i jackpot när Melker går för 13 rätt på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip