Under lördagen tar Jönköping emot Brage i den åttonde omgången av Superettan.
Mitt speltips: X2 till 1.65 gånger degen på 888sport .

Jönköping placerar sig efter att ha spelat ihop nio poäng på en åttonde plats. Man kommer med en hyfsad form till matchen då man vann senast men förlorade matchen innan dess. Laget vann senast Smålandsderbyt mot Öster med 3-1 och innan dess förlorade man med 0-1 hemma mot Degerfors.

Brage har efter en dålig start på säsongen börjat vinna och har i och med vinsten senast mot Örgryte med 3-2 vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Som sagt ett väldigt formstarkt Brage som kommer till matchen och man har nu samlat ihop 13 poäng och placerar sig fyra i tabellen.

Två lag som behöver tre pinnar, vid vinst för Brage drygar man ut avståndet från mittenlagen och hänger med toppen medans om J-Södra vinner knappar man in på toppen. Jag tror dock detta är Brages match, laget är mycket formstarka och har efter den svaga starten verkligen fått igång spelet och har som sagt fyra vinster på de fem senaste matcherna. Dock man är ett konstgräs lag som ska till Jönköpings gräsplan vilket kan ställa till de och leda till en pinne för J-Södra. Därför blir mitt speltips dubbelchansen X2 till 1.65 på 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip