Superettan på onsdagen. Mitt spel: Varberg att vinna, med insatsen tillbaka på oavgjort, spelas mot J Södra.
Finns på SpeedyBet och bet365 .

Jag försökte "fälla" Varberg i helgen, då jag rekommenderade spel på Norrby att ta poäng borta mot Superettans serieledare. Norrby hängde med bra spelmässigt, men Varberg var effektiva och gick upp i en ointaglig 3-0-ledning (Norrbys två reduceringsmål räckte inte). Har vunnit tio av tolv matcher och ännu inte förlorat - det är bara att säga hatten av till det. Gjort flest och släppt in minst antal mål. Leder xG-tabellen vad gäller både gjorda och insläppta mål. Allt pekar på att Varberg är riktigt bra helt enkelt, som om inte tabellraden vore facit nog.

Får här tillbaka tre spelare som var avstängda senast - perfekt att kunna rotera in nu när spelschemat är relativt tajt.

Tabellen inför den här omgången:

1. Varbergs 12 10 2 0 26:9 32
8. Jonkopings 12 5 2 5 18:10 17

J Södra dras med en del skadeproblem. Bortsett från freakmatchen när de gjorde 7-1 på Norrby har de gjort väldigt lite mål. Bäste målskytten Hamidovic är dessutom utanför truppen. Senast mot Syrianska ställde J Södra upp med sex spelare på bakom och tränare Brännström valde att inte göra ett enda byte under hela matchen - trots att de jagade i underläge i stort sett hela matchen. Såg dessutom svaga ut mot ett rätt dåligt Syrianska. Här är 16 spelare (varav två målvakter) uttagna.

J Södra har visserligen varit starka hemma - men för dagen ser de inte bra ut. Att Hamidovic saknas är ett tungt avbräck då laget helt enkelt får svårt att göra mål utan honom.

Varberg flyger fram och får med sig "allt" för dagen. Att få pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem - tror inte de förlorar här.

This is the stats tab
This is the post tip