Speltips: Över 1.5 mål i andra halvlek till 1.86 hos Unibet

_____

Ett pånyttfött Trelleborg mot ett Jönköpings Södra som absolut levererat utöver förväntningarna inför säsongen, även om de var relativt låga. Spanjoren Andres Garcia har fått ut mycket av offensiven i Södra och använder spelskickliga spelare på nästintill varje position. Tillexempel skolat om Samuel Adrian till mittback med sin uppspelsfot och en sådan som Moenza spelar i en väldigt offensiv utgångsposition. Med det så skapas betydligt fler chanser men man blir väldigt sårbara i omställningar och i det mer vågade uppställda passningsspelet. Trelleborg å sin sida har hittat en bra kombination med Bohman och Offia men också lyckats stå emot bättre i defensiven under senaste matcherna. Nu väntar dock ett J-Södra där defensiven i Trelleborg kommer att få jobba.

Senaste match: Helsingborg - Jönköping 2-2 (Expected goals wyscout: 1.00-1.01)
Jönköping tog ledningen tidigt efter ett fint anfall och gör överlag en bra första halvlek. Trots ledning i andra halvlek så gav Helsingborg en hel del yta och efter svagt försvarsspel kunde Helsingborg kvittera två gånger genom Erik Ring. 13-1 i målchanser i Helsingborgs favör i andra halvlek tyder på att J-Södra fortsatt måste hitta en annan väg att stänga ned matcher på.

Senaste match: Trelleborg - Brage 1-0 (Expected goals wyscout: 0.82-0.39)
Besvikelse till matchbild där Trelleborg har svårt att komma upp i sin nivå. Tycker Brage stundtals är bättre och Trelleborg var inte helt sig lik. Fick med sig en straff i slutet av första halvlek som de kunde spela på. Överlag en svagare insats men tre viktiga poäng.

Blicken tidigt mot överspel - Hawaiifotboll i andra halvlek?

Trelleborg har verkligen hittat formen och tagit mycket poäng på sistone. Tycker dock att spelet fortfarande har mycket att utveckla. Överlag rätt så svaga insatser men som ändå blivit segrar, det är ioförsig en styrka i sig men snart kommer nog det att straffas. J-Södra anfaller alltid med mycket folk och kan trycka ned Trelleborg lågt samtidigt som Trelleborg har kontringshoten. Sneglade tidigt mot överspelet men när huvudlinan sänkts en hel del så ser jag fortfarande värdet i överspel i andra halvlek, det är ändå då det kommer öppna upp sig som mest och blir gigantiska ytor som så alltid när Södra spelar. Två utav seriens hetaste 9:or i Pashang Abdulla och Filip Bohman ser till så målen sker?

Speltips: Över 1.5 mål i andra halvlek till 1.86 hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip