Speltips: Necaxa +0.25 @ 1.99, 1u Pinnacle
---
Hopplösa Juarez kräftgång fortsätter 1-2 borta mot Atlas. Spelet ser fortsatt knackigt ut och det blev den fjärde matchen på raken där Juarez förlorade xG-kampen. Till deras försvar ska det sägas att de ställts mot rätt bra motstånd, men jag vill ändå mena på att deras spel sett alldeles för dåligt ut hittills då de knappt skapar chanser från öppet spel utan förlitar sig på dem fasta situationerna.

Senast mot Atlas fick man spela med en man mer på plan sista 20ish minuterna men lyckades inte ens då skapa någon märkvärdig chans.

Juarez gameplan är att ligga på försvar för att kontra när tillfället ges, ett resultat av lagets dåliga kvalité då de egentligen inte heller skulle kunna styra matchbilder om de så vill.

Cambindo tillbaka

Även Necaxa är ett förväntat bottenlag. Till skillnad från Juarez så har Necaxa lyckats få utdelning med sitt kontringsspel och har imponerande 8 poäng på 4 matcher. Obesgreade med andra ord trots två tuffa matcher på raken.

Ett av säsongens ljuspunkter heter Cambindo. Colombianen är oerhört nyttig i kontringsspelet och har gett Necaxa ett helt annat hot framåt. Cambindo blev utvisad i omgång 3 och missade därför den senaste matchen mot Pumas men är alltså tillbaka inatt. En annan spelare som också är tillbaka är Mayorga som varit out pga skada. Vi snackar alltså + offensivt och defensivt.

Necaxas kontringsspel och taktik imponerar mer på mig än Juarez version. Istället för att slå långbollar på måfå, likt Juarez, så sätter Necaxa en hård press på egen planhalva i hopp om att vinna bollen för att kunna skicka den i djupet på bl.a. Cambindo.

Necaxa kommer antagligen att sjunka ner till egen planhalva och tvinga Juarez att kontrollera matchen, åtminstone på egen planhalva. Det hade i varje fall jag gjort om jag varit tränare då det är det spelet laget behärskar bäst, och faktiskt den matchbilden som Juarez behärskar allra sämst.

Jag blir inte förvånad om vi får se en tillknäppt match och gillar därför två spel:
Necaxa +0.25 @ 1.99 1u
Under 2.5 mål @ 1.80, 0.5u.

Bägge hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip