Atalanta rak seger till 3.50 hos bet365 .

Hett möte i Serie A:s topp under söndagskvällen!

Juventus kommer till spel med en välbehövlig seger i bagaget mot Monza efter förnedringen mot Napoli förra veckan. Segern mot Monza med 2-1 innebar avancemang i Coppa Italia efter att Chiesa avgjort tillställningen i minut 78.

Juventus fortsätter blanda och ge under den här säsongen. Innan 5-1 förlusten mot Napoli förra helgen var känslan att man äntligen fått någon form av ordning på torpet, men icke. Segern mot Monza satt längre inne än den kanske skulle gjort, men att ta sig vidare till kvartsfinal i Coppa Italia och endast vara en poäng i från andraplatsen i Serie A är trots allt hyfsade papper. Dock har man självklart har man betydligt högre förväntningar på en klubb som Juventus.

Atalanta är ett annat lag som haft en lite motig säsong. Den senaste tiden har dock resultaten börjat likna något. Målen har sprutats in framåt, och trots att defensiven fortfarande inte är vad man önskar så väger offensiven upp för det. De två senaste matcherna har slutat med seger 5-2 i Coppa Italia mot Spezia, och 8-2(!) mot Salernitana i Serie A dessförinnan.

Jag tror vi kan få se en väldigt sevärd match mellan två skickliga lag. Atalanta med formen mot Juventus med grundkvalitén.

För mig är det ett väldigt fint läge att sticka ut lite här. Atalanta har definitivt kvalitén för att såra Juventus något skakiga defensiv, och att ett lag med den formen och den faktiska spetsen som Atalanta besitter ska stå i 3.50? Nej, det köper jag inte. Det må vara på bortaplan, men mina pengar spelas på Atalanta rak seger till 3.50 gånger pengarna hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip