Champion League-kväll och vi får ett riktigt tungviktarmöte mellan Juventus och Barcelona, på Juventus Stadium. Massimiliano Allegri vs Luis Enrique.
Fartfyllt från minut ett tänker troligtvis många, jo det kan man tycka, sett till trupperna. Tror vi alla minns hur Barcelona tog sig vidare från åttondelen mot PSG. Bland den sjukaste matchen jag sett.
Juventus som lag är dock en desto tajtare motståndare än fransmännen från huvudstaden.

Tidigare möte:
Juventus 1-3 Barcelona
Barcelona 1-2 Juventus
Juventus 1-1 Barcelona

Mycket jämn match, ingen är riktigt sams om hur detta möte kommer att sluta. Placeras insatser åt båda hållen. Tror på ett kryss i denna match och att det avgörs på Camp Nou nästa vecka. Barcelona bör kunna få in minst ett mål ikväll, den offensiva kraften är alldeles för bra i form av Messi, Suarez och Neymar.

Rakitic, Iniesta och Pique var avstängda/vilade i helgens ligamatch mot Malaga och kommer därmed pigga och fräscha till kvällens match mot Juventus. Sergie Busquets missar dock kvällens match då han är avstängd. Spanjorerna har dock blivit aningen blottade på bortaplan i europaäventyret, förlust borta mot PSG och Man City. Därav tror många att Juventus tar tre poäng ikväll. Nu tror jag dock att fokusen hos laget är större. Juventus har inte riktigt blivit prövad på hemmaplan i CL än. Laget har mött Sevilla, Lyon, Dinamo Zagreb, och Porto. Annan kaliber ikväll när Barcelona kommer på besök, ett Barcelona som har gjort minst 2 mål i 24 av deras 30 senaste CL-matcher.

Läget i lagen
Juventus saknar Marko Pjaca resten av säsongen. Allegri lär smälla på med Bonucci, Chiellini, Mandzukic och Pjanic ikväll då de fick vila helgen som gick.
Barcelona saknar Aleix Vidal, Rafinha och Busquets. Turan är ett frågetecken än.

Många som tror att kvällens match blir en tajt och målsnål sådan i och med att matchen spelas på Juventus Stadium. Men när man ställer dessa två lag mot varandra så får Juventus det till och med svårt att kontrollera denna match, trots hemmaplan! Defensiva kungen Busquets borta, lämnar ytor åt Italienarna. Trion i offensiven bör fixa Barcelonas lägen. Gillar chansen för att båda lagen kommer att göra mål till 1.72, tycker det är matchens bästa spel.

SPEL: Jag spelar både lagen gör mål till 1.72 hos Unibet , med 1.5/5.

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/HolmbergAke1617

EDITERAD 2017-04-11 17.13:47

This is the stats tab
This is the post tip