De regerande Serie A mästarna Juventus har för första gången under detta år haft en hel veckas vilotid och förberedelse inför nästa ligamatch, där Benevento gästar dem på Juventus Stadium. Det råder ingen tvekan om den enorma klasskillnaden mellan lagen, där Juventus är tabelltrean och har, med en match mindre spelad, tio poäng upp till tabellettan Inter. Benevento ligger på en sextondeplats och har fyra poäng ner till nedflyttningen, så jag förväntar mig att Juventus vinner med stora siffror återigen.

Efter att ha åkt ur Champions League mot Porto, på grund av bortamålsregeln, har Juventus studsat tillbaka på ett magnifikt sätt och tagit en stark seger över Cagliari borta med 3 - 1, efter ett äkta hattrick av Cristiano Ronaldo. Det är viktigt för Juventus att ha Ronaldo i toppform nu när de tvingas jaga Inter med elva omgångar kvar av Serie A. Ingenting är omöjligt och Juventus har verkligen inte gett upp hoppet - speciellt då Inter har drabbats av Corona i truppen. Men Juventus måste göra sitt jobb.

Det som underlättar för Juventus är dels att Benevento har tappat formen helt och kommer till mötet med tre stora förluster mot Napoli, Verona och Fiorentina och ett kryss mot Spezia. Senast mot Fiorentina blev det hela 1 - 4, där backlinjen inte höll någon Serie A klass. Mittbacken Gaetano Letizia är skadad sedan tidigare men mot Fiorentina drog mittbacken Kamil Glik på sig ett femte gula kort, samt den centrala mittfältare Pasquale Schiattarella, som är uppe i tio gula kort och de missar Juve-matchen.

Juventus har en fin hemmaform och enorm tyngd för att krossa ett gäng som Benevento. Därmed spelar jag på att Juventus vinner med fler än två måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just två mål. Spelet blir Juventus asiatisk handikapp -2, vilket innebär en förlust vid bara en ett måls seger för Juventus, oavgjort eller en Benevento seger, pengarna tillbaka vid seger med två mål för Juventus (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid seger med tre eller fler måls skillnad (3–0, 4–1, etc.).

Speltips Juventus - Benevento:
1 asian -2. Odds 1.91 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Juventus:
Wojciech Szczesny, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Danilo, Federico Bernardeschi, Dejan Kulusevski, Arthur Melo, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Cristiano Ronaldo & Alvaro Morata.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Benevento:
Lorenzo Montipo, Riccardo Improta, Alessandro Tuia, Luca Caldirola, Federico Barba, Perparim Hetemaj, Nicolas Viola, Artur Ionita, Daam Foulon, Gianluca Caprari & Adolfo Julián Gaich.
---

This is the stats tab
This is the post tip