Brighton vände och vann i går. Tror att Juve plockar tre pinnar och har en god chans att hålla tätt mot Mönchengladbach i dag.

GRUPP D
# Team MP W D L F A D P
1 Juventus 2 2 0 0 4 1 +3 6
2 Sevilla 2 1 0 1 3 2 +1 3
3 Manchester City 2 1 0 1 3 3
4 Borussia M'gla… 2 0 0 2 1 5 -4 0

Juve form
O, V, V, F, O

Senaste match
Inter - Juve 0-0

Mönchengladbach form
V, V, F, V, V

Senaste match
Frankfurt - Gladbach 1-5

Juventus vs Inter var på alla sätt en fin fotbollsmatch. Skumt att det inte blev några mål bara. Tror därför Juve är i fortsatt bra slag ett par dagar senare. Man har också kopplat ett stadigt grepp om avancemanget från grupp D. Inledde med en fantastisk 2-1-seger borta mot Man City, när man på förhand var uträknade efter en svag start på ligan, och följde sedan upp med stabila 2-0 mot Sevilla hemma i Turin. Inget pissigt motstånd direkt. Nu har man jumbon Gladbach, som ärligt talat inte känns CL-mässigt utan mer EL-klass. Gladbach har en bra form i ligan, men känns för tunna offensivt på den yttersta nivån. Har bara gjort ett mål och släppt fem i matcherna mot Sevilla borta (0-2) och City hemma (1-2). Att komma med en vråloffensiv till Juventus Stadium känns som rena självmordet och därför tror jag att Juve kommer dominera ganska kraftigt här.

Football Italia tror på följande lag för den gamla damen:

Probable Juventus team to face Borussia Monchengladbach: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba, Alex Sandro; Mandzukic, Morata.

Avbräck: Lichtsteiner, Caceres

Who Scored förutspår ett Gladbach:

Sommer - Korb, Christensen, Dominguez, Wendt - Traore, Dahoud, Xhaka, Johnson - Raffael, Stindl

Avbräck: Herrmann, Stranzl, Schulz, Schulz

SPELTIPS
Tror Juve vinner och ser en stor chans att hålla nollan också. Spelet finns till fina 2,35 hos Betsson (3/5 units) Gladbach är inte ett lag av samma dignitet. Framförallt på bortaplan.

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip